*ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Κυνηγώντας τον Άνεμο

07/08/2017 0 Σχόλια

 

Για κάποιους από εμάς οι νύχτες είναι ατελείωτες, για μερικούς οι μέρες.Για όλους μας όμως, η απόσταση ανάμεσα στο πως αντιλαμβάνομαστε τον εαυτό μας και στο πως μας βλέπει ο υπόλοιπος κόσμος είναι αρκετή για να εγκλωβιστούμε στο αόριστο.Το στυλ ορίζεται από την προσωπική αντίδραση του οποιουδήποτε απο εμάς στο περιβάλλον της καθημερινότητας που ζει.Είσαι σίγουρος οτι δεν ζεις την ίδια μέρα ξανά και ξανά;Νιώθεις οτι το σώμα σου προδίδει τις επιλογές σου.Ή μήπως οι επιλογές σου δεν του ‘δωσαν την ευκαιρία;

vans-t-shirt-staff-jeans-short

Η αλήθεια είναι οτι η ηλικία και το μέγεθος είναι μόνο αριθμοί.Μόνο εσύ μπορείς να περπατήσεις τα παπούτσια σου.Ο ιδρώτας στο t-shirt σου εχει την μυρωδιά της προσπάθειάς σου.Τα σκισήματα στη βερμούδα σου αντιστοιχούν τις φορές που έπεσες και σηκώθηκες ξανά.Σήκω πάλι!Λιώσε τα sneakers σου μετρώντας χιλιόμετρα στον δρόμο. Η φθορά σημαίνει ζωή.

 

Λιώσε τα sneakers σου μετρώντας χιλιόμετρα στον δρόμο.

Η φθορά σημαίνει ζωή.

 

adidas-gazelle 

Οι πιο ζεστές μέρες του χρόνου είναι εδώ.Δε φταίει το μέρος, ο χρόνος ή οι άνθρωποι.Όλοι κουβαλάνε το δικό τους βάρος.Όλοι θέλουν να μοιάσουν σε κάποιον.Αναρωτιέσαι πως θα κάνεις τη διαφορά.Είσαι νέος. Είσαι ελεύθερος.Υπάρχει πάντα τρόπος διαφυγής.

stussy-t-shirt-staff-jeans-short

Μπορείς να γίνεις ό,τι θέλεις, αλλά δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απ’ το να γίνεις ο εαυτός σου.Ακόμα και αν πεις “Αύριο θα χτυπήσω tattoo ένα πλυντήριο στο χέρι.” Ακόμα και τότε είσαι σωστός γιατί εσύ αποφάσισες να χτυπήσεις tattoo ένα πλυντήριο στο χέρι.Όσο και χαζή να είναι η ιδέα σου είναι αυτό που καθορίζει την προσωπικότητά σου.

Μπορεί να μην ολοκληρωθούμε ποτέ...

Μπορεί να μην γίνουμε ποτέ τέλειοι...

Αλλά τουλάχιστον θα πέσουμε με στυλ, κυνηγώντας τον άνεμο.

stussy-t-shirt

Ρουχισμός: wearhouse.gr

Γράψτε ένα σχόλιο

Loading...