*ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Απλά μαθήματα για denim παντελόνια

από bakagiannisjeans 20/06/2016 0 Σχόλια Let's talk about...,

Απλά μαθήματα για denim παντελόνια.

Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων και ειδικά ανδρών που έχουν στο μυαλό τους το jean με μια συγκεκριμένη εικόνα , και από την άλλη οι εταιρείες τους βομβαρδίζουν με δεκάδες γραμμές και αποχρώσεις και η ζαλάδα δεν αργεί να έρθει ..
Εμείς είμαστε εδώ παιδιά για εσάς..Το άρθρο αυτό ελπίζουμε να σας βοηθήσει καθώς θα προσπαθήσουμε να σας βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα..
Κύριοι άξονες για να επιλέξουμε ένα jean είναι το φάρδος του και το ύψος στην μέση.
-Κλασικό /
Ίσως και να είναι ο κύριος άξονας όπου πάτησαν όλα τα υπόλοιπα πατρόν και δημιουργήθηκαν οι νέες γραμμές. Βάζουμε στο μυαλό μας το Levis 501, το κλασικό δηλαδή 5-τσέπο , όπου δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα. Ναι μεν απευθύνεται στους πιο κλασικούς τύπους αλλά είναι ένα παντελόνι που ποτέ δεν χάνει και πάντα μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπους είτε στην καθημερινότητα είτε και σε μια πιο καλή περίσταση.
- Baggy
η φαρδιά αυτή γραμμή που φοριέται χαμηλά και αφήνει το εσώρουχο να φανεί . Είναι μια άνετη γραμμή με φαρδιές τσέπες που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες των απανταχού σκεϊτμπορντάδων καθώς τα κλασικά jean δεν τους έδιναν την ευκινησία που ήθελαν. Άρα αν δεν είστε σε τέτοιο mood και δεν έχετε πισωγυρίσματα εφηβείας αφήστε αυτή την γραμμή για την νεολαία.
- Straight /
Μια ίσια γραμμή αλλά όχι κλασική . Βέβαια οι εταιρείες το έχουν λίγο παρακάνει και έχουν δημιουργήσει πάνω σε αυτή την γραμμή πιο στενά παντελόνια που κολακεύουν κατά βάση μόνο τους αδύνατους. Έχει πλέον γίνει και αυτή η γραμμή σαν την κλασική δηλαδή must to have.

Πιστεύουμε πως το "μάθημα" το παραδώσαμε σωστά και ότι σας μεταλαμπαδεύσαμε τις γνώσεις μας..Πολύ σύντομα θα αναρτήσουμε και ένα άρθρο σχετικό με τα ξεβάμματα και με το τι πρέπει να προσέχουμε σε αυτά.

Γράψτε ένα σχόλιο

Loading...