*ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ζήσε την ηλικία σου

20/09/2017 0 Σχόλια
what image shows

Είναι εύκολο να υποθέτεις. Αν δεν ήταν οι χίππιδες, θα ήταν κάποιοι άλλοι. Αν δεν ήταν οι ροκάδες, θα ήταν κάποιοι άλλοι. Άν δεν ήταν οι ράπερς, θα ήταν κάποιοι άλλοι. Το μόνο σίγουρο όμως, είναι αυτό που έχει γίνει. Ήταν οι χίππιδες, ήταν οι ροκάδες, ήταν οι ράππερς...

 

 

what image shows

Ήταν τα παιδιά των 90’s που την συγκεκριμένη δεκάετία έδωσαν το δικό τους στίγμα στην κουλτούρα του δρόμου. Οι ασχολίες τους , η καθημερινότητά τους ,η μη αποδεκτή συμπεριφόρά τους από την κοινωνία, αργότερα άνοιξαν πόρτες από τις οποίες πέρασαν πολλοί.

Έτσι ακόμα και το styling πέρασε σε μεγάλους οίκους μόδας που σήμερα αναπαράγουν γραμμές από την δεκαετία του 90. Η κουλτούρα του δρόμου δεν έχει προκύψει από τα στούντιο αλλά από τις αντισυμαβατικές συμπεριφορές της νεολαίας της κάθε εποχής. Η mainstream μόδα πλέον χρησιμοποιεί τάσεις από το streetwear.

what image shows

Το στυλ του δρόμου υπήρξε πάντα , αλλά έχει γίνει φαινόμενο στον 20ο αιώνα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα πιο αγαπημένα sneakers σήμερα προέρχονται από εποχές που κάποιοι μπορεί να μην έχουμε εικόνα πλέον, και όσοι τις θυμούνται τις αναπολούν. Τα γνωστά πλέον hoodies, απογειώθηκαν την δεκαετία του 70 και σήμερα η κουλτούρα της hip hop μουσικής τα ανάγαγε σε σήμα κατατεθέν του streetwear.

what image shows

Η φιλοσοφία του streetwear δεν είναι η ιδέα , αλλά να κάνεις την ιδέα πραγματικότητα. Και οι ιδέες  έρχονται από την νεολάια κάθε εποχής. Μην προσποίησε τον ώριμο. Να ζεις την ηλικία σου και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να μεγαλώσει. Πέτα τις ιδέες σου στον δρόμο ώστε να τις βρούν οι επόμενοι...

what image shows

 

 

 

 


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Loading...