Vans Anaheim - Η συλλογή sneakers παπουτσιών με έμπνευση από το πρώτο κατάστημα της Vans

 

 

Vans Anaheim συλλογή

 

 

Vans anaheim παπούτσια sneakers - Όλη η συλλογή στο wearhouse.gr ηλεκτρονικό κατάστημα

 

Η πιο γνωστή εταιρεία παπουτσιών για skateboard λανσάρει την συλλογή Anaheim. Ο λόγος για την Vans που σχεδιάζει και κατασκευάζει τα αγαπημένα σε όλους sneakers παπούτσια που είναι ολοφάνερα επηρεασμένα από το style του skateboard. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από την ιστορία της Vans και συγκεκριμένα από την τοποθεσία στην οποία εγκαταστάθηκε και λειτούργησε το πρώτο κατάστημα της εταιρείας. Πρόκειται για μια περιοχή της Καλιφόρνιας στην Αμερική, όπου το 1966 οι Paul και James Van Doren άνοιξαν το πρώτους κατάστημα. Στο παρελθόν έχουμε ασχοληθεί και γράψει στο blog του wearhouse.gr την ιστορία της VANS και πως κατάφερε από μια εταιρεία που κατασκεύαζε παπούτσια κατά παραγγελία των πελατών της να γίνει πλέον μια από τις κυρίαρχες εταιρείες του χώρου. Μπορείτε να δαιβάστε το άρθρο εδώ: Η ιστορία της VANS.

 

 

Vans off the wall

 

 

Οι σχεδιαστές της, στην συλλογή Anaheim που κυκλοφορεί, παρουσιάζουν νέα μοντέλα και επαναφέρει χρωματικές αποχρώσεις από τα αρχεία της Vans. Οι χρωματικοί συνδυασμοί, που συμπεριλαμβάνουν χρώματα όπως το κόκκινο -racing red- το μεταλλικό πράσινο –mineral green- και το απαλό γκρι -light grey-  προέρχονται από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας και με μια επίσκεψη στο Original Anaheim Factory Store μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες [Δείτε περισσότερα στον σύνδεσμο].


Τα μοντέλα της Vans που συμμετέχουν στην συλλογή Anaheim είναι αυτά που σχεδιάστηκαν από το εργοστάσιο Anaheim από τα τέλη της δεκαετίας του ’60 έως τις αρχές της δεκαετίας του ’70. Συγκεκριμένα τα μοντέλα με κωδικούς Style #44 που πρόκειται για το κλασικό Vans Authentic, το style #36 που ακούει στο όνομα Vans Old Skool, το style #38 που είναι το SK8-Hi, το style #95 που είναι το αγαπημένος μας Vans ERA και τέλος το style #98 που είναι το ιδιαίτερα άνετο Vans Slip On.

 

 

 

Χαρακτηριστικά συλλογής Anaheim

 

Τι κάνει όμως αυτή την συλλογή της vans ξεχωριστή και ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τα sneakers αυτής της συλλογής από την υπόλοιπη σειρά;
  • Το πρώτο και πιο σημαντικό πλεονέκτημα της σειράς είναι ο καμβάς με τον οποίο κατασκευάζεται το Authentic Anaheim. Ο καμβάς είναι αρκετά πιο βαρύς και ανθεκτικός, της κατηγορίας 10-oz ενώ μετά από κατάλληλη επεξεργασία παραμένει ιδιαίτερα εντυπωσιακός στους χρωματισμούς και μαλακός στην υφή του. 
  • Το δεύτερο σημείο που ξεχωρίζει η Anaheim συλλογή είναι ότι στο κάθε style της σειράς έχει τοποθετηθεί ειδικός πάτος κατασκευασμένος με την Premium τεχνολογία UltraCush για μεγαλύτερη άνεση, σταθερότητα και απορρόφηση των κραδασμών.
  • Στα sidestripe μοντέλα έχει τοποθετηθεί μια suede διακριτική επιφάνεια αφήνοντας μια πολύ διαφορετική αίσθηση.
  • Τέλος η σόλα είναι πιο ψηλή με ωραίο φινίρισμα στο τελείωμα και αγκαλιάζει όλο το πέλμα.

 

 

Style #44 - Authentic

 

Πρόκειται για το πρώτο sneakers που σχεδίασε η εταιρεία στο πρώτο factory store στο Anaheim. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα wearhouse.gr μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε, χωρίς μεταφορικά και έξοδα αποστολής, τα Vans Authentic σε διάφορα χρώματα όπως το Vans Sneaker Authentic Μαύρο με κωδικό VEE3BLK με την λευκή σόλα, το ίδιο σε όλο μαύρο χρώμα VEE3BKA, σε πορτοκαλί με κωδικό VN0A38EMVKF σε μπορντό με κωδικό VQER5U8 και το Vans Authentic Platform με κωδικό VA3AV8BLK.

 

 

Vans authentic - Το style #44 της Vans από το ηλεκτρονικό κατάστημα wearhouse.gr

Vans authentic πορτοκαλί, μπορντό - Απέκτησε τώρα το δικό σου vans Παπούτσι

Vans authentic Anaheim Collection

 

 

Το authentic συμπεριλαμβάνεται στην Anaheim Collection της Vans με το κωδικό όνομα AUTHENTIC 44 DX ANAHEIM και με κωδικό VN0A38ENMR2 που μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο. Το χαρακτηριστικό είναι η μαύρη γραμμή στο λευκό φόντο της σόλα που είναι πιο έντονη από το κλασικό Authentic.

 

 

Vans Authentic Anaheim Collection

 

 

Style #95 - Vans ERA

 

Στο παρελθόν έχουμε γνωρίσει το Vans ERA μέσα από το άρθρο του wearhouse.gr Vans Era - Το αυθεντικό παπούτσι για skate που χαρίζει το street style που θέλεις [Θα το βρείτε στον σύνδεσμο εδώ ]. Το ERA προσφέρει μια σειρά από καινοτομίες στην κατηογρία skateboard shoes. Διπλές ραφές, μαλακός πάτος, μαλακός λαιμός στον αστράγαλο ενισχυμένος με αφρώδες μαλακό υλικό και μαλακή γλώσσα που δεν τραυματίζει το πόδι. Αυτά τα χαρακτηριστικά το έχουν φέρει ένα από τα sell out της Vans. Όπως είναι προφανές το Vans ERA ανήκει στην συλλογή Anaheim. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε δύο από την συλλογή. 
Πρόκειται για το VANS SNEAKER ERA 95 DX ANAHEIM - ΜΠΕΖ- ΜΠΛΕ - ΚΟΚΚΙΝΟ με κωδικό VN0A2RR1VYC. Διακρίνεται από τα τρία επικρατέστερα χρώματα, μπλε που διακοσμεί την σκακιέρα, κόκκινο και λευκό.

 

 

 

VANS SNEAKER ERA 95 DX ANAHEIM - ΜΠΕΖ- ΜΠΛΕ - ΚΟΚΚΙΝΟ

 

 

Το δεύτερο είναι το VANS SNEAKER ERA 95 DX ANAHEIM - ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ με κωδικό VN0A2RR1VY9 με τα 5 χρώματα να συνδυάζονται αρμονικά για το τελικό και ανανεωμένο skateboard look.

 

 

VANS SNEAKER ERA 95 DX ANAHEIM - ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ

 

 

Style #36 - Vans Old Skool

 

Καθώς βρισκόμαστε στην αρχή της σχολικής χρονιάς δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το Old Skool. Είναι ένα από τα διαχρονικά sneakers της vans που αγαπούν ιδιαίτερα οι μαθητές και όχι μόνο. To wearhouse.gr έχει στην συλλογή του αρκετά σχέδια και χρώματα από το Vans Old Skool που μπορείτε να τα βρείτε και να επιλέξετε το δικό σας από τον παρακάτω σύνδεσμο Old Skool Coolection.

 

Το style #36 συμπεριλαμβάνεται στην συλλογή Anaheim και δύο από αυτά είναι στα ράφια του Wearhouse Store. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το φυσικό κατάστημα στην παρακάτω σελίδα wearhouse store.

 

Το πρώτο και διαχρονικό μοντέλο είναι το VANS SNEAKER OLD SKOOL 36 DX ANAHEIM - ΜΑΥΡΟ - ΑΣΠΡΟ με κωδικό VN0A38G2PXC . Το χαρακτηριστικό αυτού είναι η πιο ψηλή σόλα, η πιο φαρδιά μαύρη γραμμή που διακοσμεί το λευκό της σόλας και το απαλό suede στο sidestripe. Να αναφέρουμε ότι στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον πάτο με τεχνολογία UltraCush για περισσότερη άνεση.

 

 

VANS SNEAKER OLD SKOOL 36 DX ANAHEIM

 

 

Ακολουθεί ο χρωματικός συνδυασμός γαλάζιο – μαύρο με κωδικό VN0A38G2VPJ, VANS SNEAKER OLD SKOOL 36 DX ANAHEIM - ΓΑΛΑΖΙΟ – ΜΑΥΡΟ

 

 

VANS SNEAKER OLD SKOOL 36 DX ANAHEIM - ΓΑΛΑΖΙΟ – ΜΑΥΡΟ

 

 

το πολύχρωμο μπλε denim – πράσινο με κωδικό VN0A38G2VZQ, VANS SNEAKER OLD SKOOL 36 DX ANAHEIM – ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ

 

 

VANS SNEAKER OLD SKOOL 36 DX ANAHEIM – ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ

 

 

η σκακιέρα σε λευκό-μπεζ – μαύρο με κωδικό VN0A38G2OAK

 

 

Vans old skool σκακιέρα σε λευκό-μπεζ

 

 

Style #38 - SK8-Hi

 

Την συλλογή ολοκληρώνει το VANS SNEAKER SK8-HI 38 DX ANAHEIM - ΜΑΥΡΟ – ΑΣΠΡΟ με κωδικό VN0A38GFPXC. Το sneaker αυτό σχεδιάστηκε με γνώμονα την μεγαλύτερη προστασία των skateboarders και των ΒΜΧ Riders αλλά σύντομα κατέκτησε το streetwear κόσμο με την μοναδική του εμφάνιση. Είναι πλέον και αυτό ένα από τα διαχρονικά μοντέλα της Vans.

 

 

VANS SNEAKER SK8-HI 38 DX ANAHEIM - ΜΑΥΡΟ – ΑΣΠΡΟ

 

 

Τα χαρακτηριστικά του όπως και ο χρωματικός συνδυασμός θυμίζουν το Old Skool. Οι συνδυασμοί του αρκετοί και συμβουλές από τους ειδικούς του streetwear fashion μπορείτε να βρείτε στο άρθρο μας Συμβουλές για να συνδυάσεις τα παπούτσια Vans.


Οι επιλογές πολλές στην αναζήτηση sneakers και η Vans πάντα μας δίνει αφορμές για να μην την εγκαταλείψουμε ποτέ.

 

 

Wearhouse.gr team!