Vans Era - Το αυθεντικό παπούτσι για skate που χαρίζει το street style που θέλεις

 

 

Παπούτσια Vans Era. Το αγαπημένο σας παπούτσι vans με το street style που μπορείς βα συνδυάσεις

 

 

Τα παπούτσια Vans ήταν πάντα στην μόδα. Και είναι στην μόδα συμπληρώνοντας το street style σου. Οι skaters και οι BMX riders αγαπούν τα Vans για την εντυπωσιακή εμφάνισή τους αλλά και για την αντοχή τους. Δεν σκίζονται, είναι σταθερά στο πάτημά τους σε κάθε βήμα, προσφέρουν άνεση σε κάθε κίνηση στο skateboard. Ο ανθεκτικός πάτος τους σε συνδυασμό με την εξωτερική σόλα από καουτσούκ, στα περισσότερα sneakers της Vans, τα καθιστούν τα ιδανικά παπούτσια για skateboard. Ένα από τους ποιο σημαντικούς λόγους που επιλέγεις να φορέσεις Vans παπούτσι είναι ότι όποιο μοντέλο και να επιλέξεις, είτε αυτό είναι το Authentic είτε το Old Skool είτε το Era είτε το SK8-Hi μπορείς να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου ρούχα.

 

 

Παπούτσια vans Era και πως να τα συνδυάσεις με το style σου

 

 

Vans outifit by wearhouse.gr. Κάντε τις αγορές σας τώρα

 

 

Παλαιότερα μέσα από το blog του wearhouse.gr είχαμε δώσει κάποιες συμβουλές για να συνδυάσεις τα παπούτσια Vans [ Εδώ το πλήρες άρθρο: Συμβουλές για να συνδυάσεις τα παπούτσια Vans ].

 

 

Vans outfit by wearhouse.gr

 

 

Για την σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2019 η Vans επίλεξε δύο βασικά μοντέλα που έχουν να προσφέρουν κάτι το ξεχωριστό στην εμφάνισή μας. Ο λόγος για το ERA και για το SK8-Hi.

 

 

 

Vans ERA

 

 

 

Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο 1976, θα θυμηθούμε το Vans #95, ή όπως είναι γνωστό Vans Sneaker ERA. Πρόκειται για ένα νέο sneaker με γεμισμένο λαιμό στον αστράγαλο και με διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Σχεδιάστηκε από τους Tony Alva and Stacy Peralta και έγινε το παπούτσι των skateboarders. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε όλη την ιστορία της εταιρείας Vans, πως ξεκίνησε πότε ιδρύθηκε και ποια είναι τα σημαντικότερα γεγονότα στην πορείας της [ A Brief History of Vans: “Off The Wall” since ‘66 ].

 

 

Vans off the wall

 

 

 

Vans Era Style

 

 

 

Το ERA είναι το κλασσικό παπούτσι για skate. Αναρωτιέσαι γιατί αυτό το παπούτσι έγινε συνώνυμο του skateboard; Η απάντηση μπορεί να δοθεί πολύ απλά αρκεί να το δοκιμάσεις. Η άνεση που προσφέρει μπορεί να σου λύσει κάθε απορία. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι ο μαλακός πάτος που αποσβένει κάθε ενοχλητικό κραδασμό, οι διπλές ραφές σε κάθε σημείο για περισσότερη αντοχή, ο μαλακός λαιμός στον αστράγαλο ενισχυμένος με αφρώδες μαλακό υλικό και η μαλακή γλώσσα του παπουτσιού που δεν τραυματίζει το πόδι. Το παπούτσι ολοκληρώνεται με την εξωτερική σόλα από καουτσούκ που προσφέρει αντοχή και προστατεύει το πόδι.

 

 

Vans Era style - Feel comfortable and cool

 

 

Το επάνω μέρος κατασκευάζεται με κύριο υλικό τον καμβά. Έχουν όμως κυκλοφορήσει κατά διαστήματα και τα ERA με σουέτ υλικό και με δέρμα και στον σύνδεσμο εδώ μπορείτε να δείτε την συλλογή του wearhouse.gr [ Wearhouse Vans Era Collection ]. Το Era πλέον αποτελεί κομμάτι του casual lifestyle και πλέον μπορεί να φορεθεί σε καθημερινή βάση στο σπίτι, στο σχολείο και στην δουλειά.

 

 

Φαίνεται ότι πρόκειται για ένα παπούτσι που έχει σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες και τις προδιαγραφές για skateboard. Η ομάδα του wearhouse.gr δοκίμασε το νέο Vans και αφού συγκέντρωσε αρκετές πληροφορίες από reviews ειδικών γύρω από το θέμα παραθέτει τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα.

 

 

 

9+1 λόγοι να επιλέξεις το Vans Era

 

 

 

[1]. Οι περισσότεροι ειδικοί και κάτοχοι έγραψαν για την άνετη εφαρμογή, την μαλακή γλώσσα και το μαλακό μαξιλαράκι στο αστράγαλο που προστατεύει από τραυματισμούς

 

 

Vans Era skateboarding shoes

 

 

[2]. Ο μαλακός του πάτος βοηθάει στην απόσβεση κραδασμών κατά την διάρκεια του skating και στο βάδισμα


[3]. Ο σχεδιασμός και ο καμβάς του δίνει την δυνατότητα να διακοσμηθεί με διάφορα prints και χρώματα δημιουργώντας έτσι ένα προσωπικό style
 

[4]. Οι περισσότεροι που φόρεσαν το sneakers σημειώνουν την μεγάλη αντοχή της εξωτερικής σόλας
 

[5]. Οι διπλές ραφές στον καμβά προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή αλλά και σταθερότητα στο πόδι
 

[6]. Οι ποικιλία χρωματικών συνδυασμών και σχεδίων του κλασσικού sneaker της Vans προκαλεί το ενδιαφέρον για ξεχωριστό style. Νιώθουν ότι δεν αγοράζουν ένα απλό ζευγάρι παπούτσι αλλά συμπληρώνουν το στυλ τους ή αναδεικνύουν το outfit.

 

 

9 + 1 λόγοι να φορέσεις το vans era sneaker

 

 

[7]. Ο προσεγμένος σχεδιασμός και η άνεση δίνουν την δυνατότητα να φορεθούν κατά την διάρκεια της ημέρας ακόμα και σε πιο επίσημες εξόδους


[8]. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα είναι το χαμηλό βάρος του παπουτσιού. Οι κάτοχοι σημειώνουν ότι μπορούν να το φορέσουν όλη την ημέρα και στο τέλος αυτής να μην αισθάνονται κουρασμένοι.

 

 

Vans Era - Το αυθεντικό παπούτσι που σχεδιάστηκε για τους skateboarders με γνώμονα την άνεση και την αντοχή

 

 

[9]. Η εξωτερική σόλα προσφέρει πρόσφυση ανώτερη από τα αντίστοιχα παπούτσια της κατηγορίας του. Ειδικότερα με την σωστή πρόσφυση πάνω στην σανίδα του skateboard θα αποφευχθούν άσχημες πτώσεις και επιπόλαιοι τραυματισμοί.

 

[10]. Το χαμηλό profile στον αστράγαλο δεν εμποδίζει την κινήση στο πόδι. Επιτρέπει την ελεύθερη κίνηση του ποδιού χωρίς να τραυματίζεται από το ίδιο το παπούτσι

 

 

Vans Era - Το αυθεντικό παπούτσι που σχεδιάστηκε για τους skateboarders με γνώμονα την άνεση και την αντοχή

 

 

Σε γενικές γραμμές περιγράψαμε τα θετικά που χαρακτηρίζουν το Vans #95 ή Era όπως έγινε γνωστό. Σίγουρα όμως υπάρχουν και τρωτά σημεία και θα τα παρουσιάσουμε παρακάτω.

 

Αυτό που παρατήρησαν οι περισσότεροι ήταν ότι τα νέα ζευγάρια παπουτσιών ERA που κυκλοφόρησαν στην αγορά ήταν ελάχιστα πιο ψηλά και ελάχιστα πιο στενά σε σύγκριση με τα προηγούμενα. Εμείς δεν παρατηρήσαμε κάτι αντίστοιχο αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό οδηγό μεγεθών πριν την τελική σας αγορά. Έτσι θα αποφύγετε τα περιττά έξοδα αλλαγής. Στο wearhouse.gr θέλοντας να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης σε περίπτωση αλλαγής αναλαμβάνουμε το κόστος μεταφορικών.

 

 

 

 

Wearhouse.gr Team!