Lee x Smiley: Η πιο funky συλλογή του καλοκαιριού

 

 

Η Lee και η Smiley παρουσιάζουν την πιο ηλιόλουστη και παιχνιδιάρικη συνεργασία του καλοκαιριού!

 

Πείτε HELLO στην τελευταία μας συνεργασία με το brand Smiley, το iconic brand που κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν από το 1971

 

 

 

PLP_2x1-Womens-EN_2x-smiley-lee-ss18-wearhouse-news-blog-02.jpg

 

 

Σε συνδυασμό με τη φρέσκια και καινοτόμο προσέγγιση της Lee και η συνεργασία με το brand που είναι συνώνυμο με την νεανικότητα και την χαρούμενη διάθεση γιορτάζουμε την δημιουργικότητα και την θετική ενέργεια.

 

 

lee-smiley-colaboration-wearhouse-news-blog-01

 

 

Χαρακτηριστικό της συλλογής είναι ο συνδυασμός του κίτρινου χρώματος με το μαύρο που αποτυπώνεται σε κάθε δημιουργία αλλά και η αντικατάσταση των ματιών του happy face της Smiley με το λογότυπο της Lee.
Μια πιο δυναμική αλλαγή για την εταιρεία είναι η αλλαγή του χρώματος των γραμμάτων του λογότυπου από μαύρο σε κίτρινο το οποίο τοποθετήθηκε στα jean της συλλογής.

 

 

PLP-2x2-womens-2x-lee-smiley-collaboration-ss2018-wearhouse-news-blog-03

 

 

Η Lee γνωστή εταιρεία για τα jean της επέλεξε 12 από τους πιο αγαπητούς κωδικούς προϊόντων της και σε συνεργασία με την smiley δημιούργησαν την πιο φρέσκια  και χαρούμενη σειρά αποκλειστικά για την σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2018 (SS18). Τα αγαπημένα μας Lee Jean αλλάζουν όψη και ύφος και αποκτούν ένα παιχνιδιάρικο twist.

 

 

SMILEY_1080x1080_6_LOGO-t-shirt-woman-lee-ss2018-wearhouse-news-blog

 

 

SMILEY_1080x1080_5_LOGO-t-shirt-woman-lee-ss18-wearhouse-news-blog

 

 

SMILEY_1080x1080_7_LOGO-t-shirt-men-woman-lee-ss2018-wearhouse-news-blog

 

 

Για τα γυναικεία ρούχα η Lee επίλεξε τα δύο πιο δημοφιλή Jean της, το Skinny Fit Scarlett και το Slim-Cut Elly. Τα χρώματα που διάλεξε είναι ανοιχτόχρωμα και τα υφάσματα από την δεκαετία των ’90s.

 

SMILEY_1080x1080_3_LOGO-t-shirt-woman-lee-ss2018-wearhouse-news-blog

 

 

SMILEY_1080x1080_4_LOGO-t-shirt-women-lee-wearhouse-news-blog-02

 

 

Την ίδια λογική ακολούθησε και στα ανδρικά ρούχα. Τα δύο πιο δημοφιλή jean για τον άνδρα είναι το Luke με Slim-Cut Fit και το Skinny Fit Malone. Οι φωτεινές αποχρώσεις του μπλε ταιριάζουν απόλυτα με την καλοκαιρινή διάθεση και οι συνδυασμοί των αποτυπώσεων του happy face προσθέτει την δική του χαρούμενη διάθεση.

 

Η συλλογή ολοκληρώνεται με το πιο συνηθισμένο ρούχο του καλοκαιριού τα T-shirt. Ανδρικά και γυναικεία t-shirt με κύριους χρωματικούς συνδυασμούς το λευκό, μαύρο και κίτρινο 

 

Μια ξέγνοιαστη συλλογή, ιδανική για ηλιόλουστες καλοκαιρινές μέρες!

 

Το Wearhouse.gr εξασφάλισε 9 από τους 12 κωδικούς της συλλογής και σας τους παρουσιάζει.