H Fall Preview συλλογή της Wrangler με χρώματα ουράνιου τόξου

 

 

Με ρίζες πίσω στο 1904 από το Greensboro, Βόρεια Καρολίνα, η Wrangler γεννήθηκε το 1947. Το καθαρά iconic American brand, με απαράμιλλη κληρονομιά, ήταν εκεί γύρω από το στυλ της δεκαετίας του ’80 και από την οποία αναβιώνεται μέσω από τα archive της. Αυτή τη φορά πρόκειται να είναι ακόμη καλύτερη.

 

 

wearhouse-news-blog-wrevolution-wrangler-1100x500px

 

 

Eάν παλιά το αμερικανικό όνειρο ήταν να εγκατασταθεί στα προάστια, τώρα το νέο αμερικανικό όνειρο είναι να αποδράσει σε νέες περιπέτειες.

 

 

wearhouse-news-blog-wrevolution-wrangler-new-way-is-old-way-1100x500px

 

 

wearhouse-news-blog-wrevolution-wrangler-fall-preview-1100x650px

 

 

Στην Fall Preview 18 καμπάνια της Wrangler, το iconic American brand παίρνει ως αφετηρία τα προάστια της δεκαετίας του '80 των Spielberg και Stranger Things, και συνεχίζει την αναζήτηση περισσότερων.

 

 

wearhouse-news-blog-wrevolution-wrangler-fall-preview-1100x500px-4

 

 

wearhouse-news-blog-wrevolution-wrangler-fall-preview-1100x500px-5

 

 

 

Wrangler Wrocks και Wrangler Wrevolution

 

 

Τα χαρακτηριστικά της νοσταλγίας και αυθεντικότητας της εποχής τρέχουν μέσω της συλλογής που καθορίζει το ύφος της επερχόμενης σειράς Fall Winter 2018.  Η denim σειρά διαθέτει ρετρό κοψίματα και πλυσίματα, και μια νέα προσέγγιση στο χρώμα, που εμφανίζεται σε παστέλ αποχρώσεις ή στο φωτεινό και έντονο Wrangler ουράνιο τόξο που διακοσμεί το πίσω μέρος των γιλέκων και μπουφάν. Τα 80s παστέλ δημιουργούν αντιθέσεις με τις μικρές δόσεις του μαύρου και των φωτεινών στοιχείων του τροπικού ουράνιου τόξου, ενώ τα prints θυμίζουν ρετρό Americana. Αυθεντικά συνθήματα από τα 80s - Wrangler Wrocks και Wrangler Wrevolution—αναστένονται, σε ένα παιχνιδιάρικο νεύμα προς την νεανική ενέργεια και την κληρονομιά του brand.

 

 

wearhouse-news-blog-wrevolution-wrangler-fall-preview-1100x500px-6

 

 

 

Wrangler for women

 

 

Για τις γυναίκες, retro boyfriend jean και ίσιες γραμμές εισάγονται για ένα μοντέρνο στιλ της δεκαετίας του '80, μαζί με τα skinny jeans και τα κομμένα σορτς. 

 

wearhouse-news-blog-wrevolution-wrangler-fall-preview-1100x500px-7

 

 

 

Τυπωμένο ουράνιο τόξο και retro denim γιλέκο

 

 

O καβάλος της μέσης είναι πια ψηλά. Ίσια cropped jean με ουράνιο τόξο στο στρίφωμα για να ταιριάζουν με το έντονα τυπωμένο ουράνιο τόξο του retro denim γιλέκου. Denim μπουφάν βγαίνουν σε ένα απαλό μπλε χρώμα ή ένα ποπ μωβ. Φούτερ και t-shirts είναι κομμένα ομοιόμορφα είτε σε boxy στυλ ενώ τα ringer tees διατίθονται σε παστέλ της εκάστοτε δεκαετίας.

 

 

wearhouse-news-blog-wrevolution-wrangler-fall-preview-1100x500px-8

 

 

 

Wrangler for men

 

 

Για τους άνδρες, ένα νέο fit λανσάρεται - το Slider, σε tapered τελείωμα που αγκαλιάζει όμορφα τον αστράγαλο. Καθιερωμένα fit όπως του slim tapered Larston και του straight leg Greensboro, παρουσιάζονται σε διάφορα πλυσίματα συμπεριλαμβανομένων των καινούριων παστέλ αποχρώσεων. Πουκάμισα με παστέλ καρό και ρίγες, ή 80s prints είναι κάποια από τα top της ανδρικής Fall Preview 2018 συλλογής.

 

 

wearhouse-news-blog-wrevolution-wrangler-fall-preview-1100x500px-9

 

 

We’re starting a Wrevolution of colour this summer and you’re invited to join the party.