Τα νέα streetwear κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις

Βρισκόμαστε στις αρχές των νέων παραλαβών για την επόμενη σεζόν και υπάρχει μια έντονη δραστηριότητα. Οι προετοιμασίες για την παραλαβή των νέων προϊόντων έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και έχουμε ξεκινήσει την καταγραφή, την φωτογράφηση και την τοποθέτησή τους.

 

Μέσα από αυτές τις διαδικασίες ξεχωρίζουν γρήγορα τα καλύτερα και πιο όμορφα κομμάτια της κάθε εταιρείας. Σε αυτά μπορεί να είναι εντελώς νέα σχέδια και χρώματα ή μπορεί να είναι επαναλληπτικοί κωδικοί και με νέα χρώματα της επόμενης σεζόν [Τα χρώματα της σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018].

 

 

 

 

Τα πιο όμορφα και ξεχωριστά προϊόντα

 

 

Οι κατηγορίες των προϊοντων αυτών είναι συνήθως jean [WearHouse Συλλογή], παπούτσια sneakers [Νεές παραλαβές], φόρμες, σκουφιά και καπέλα ακόμα και πλεκτά. Όλα αυτά είναι κομμάτια που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν. Είναι επιλογές από την γκαρνταρόμπα μας που δίνουν την δυνατότητα να ετοιμάσουμε ένα γρήγορο, καθημερινό outfit με άποψη και style.

 

 

Jeans

 

 

jean wearhouse collection sping summer 2018


Στην πρώτη θέση κατατάσσουμε τα jean. Όλοι λατρεύουμε τα jean. Λατρεύουμε την άνεσή τους, την ευκολία στο να τα συνδυάσεις με οτιδήποτε βάλουμε στο νου μας. Χρειάζεται όμως επιμονή και υπομονή για να βρεις και να καταλήξεις στο σωστό για τον δικό σου σωματότυπο jean. Από την νεά συλλογή ξεχωρίσαμε δύο-τρία διαχρονικά jean. Πρόκειται για τα παντελόνια της STAFF [Δείτε την συλλογή μας εδώ], το SIROCO [Δείτε το εδώ] σε slim fit γραμμή, το HARDY σε regular γραμμή [Δείτε το εδώ] και το FLEXY - Super Flexx [Περισσότερα εδώ].

 

 

 

Sneakers

 

 

sneakers-collection-new-arrivals-wearhouse

 

Τα sneakers αποτελούν μια διαχρονική τάση. Έχουν αγαπηθεί πάρα πολύ από τους σχεδιαστές μόδας. Ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια τα βλέπουμε να πρωταγωνιστούν στις street style εμφανίσεις. Έχουν απομακρυνθεί αρκετά από το κλασσικό gym look και συνδυάζονται, πέρα από τα jean, με υφασμάτινα παντελόνια, φούστες, φορέματα, t-shirt και παλτό. Στις νέες παραλαβές του wearhouse ξεχωρίζουν το κλασικό Adidas STAN SMITH [Διαβάστε περισσότερα εδώ] σε συνδυασμό χρωμάτων λευκό και πράσινο, από την ίδια εταιρεία το διάσημο, όπως δηλώνει και το όνομά του, SUPERSTAR σε λευκό με μαύρες ρίγες [Περισσότερες Φωτογραφίες] και το Adidas CAMPUS [Διαβάστε την ιστορία του εδώ].

 

Από τα νέα μοντέλα και σχέδια ξεχωρίζει σίγουρα EQT CUSHION ADV στις καλοκαιρινές και φωτεινές αποχρώσεις όπως μπλε, γκρι με πράσινο και το άκρως καλοκαιρινό χρώμα λευκό. Επίσης το NMD_R2 σε απαλό ρόζ.

 

ADIDAS-EQT-CUSHION-ADV-COLLECTION-WEARHOUSE

 

 

 

Φόρμες με κουμπιά στο πλάι

 

 

Πριν αρκετά χρόνια ήταν το top trend στο gym style. Φαίνεται ότι έρχονται πάλι στο προσκήνιο. Χαρακτηριστικές άνετες φόρμες με κουμπιά στο πλάι, ξυπνούν αναμνήσεις από τα εφηβικά και σχολικά μας χρόνια. Ιδιαίτερο style ανάμεσα σε streetwear και σε αθλητικό με ελεύθερο το ένα ή τα δύο τελευταία κουμπιά να καλύπτουν το παπούτσι που εμφανίζεται σε κάθε απότομη κίνηση. Πρόκειται για ADIBREAK PANTS [Δείτε όλα τα χρώματα].

 

adidas-adibreak-forma-wearhouse-blog

 

Φυσικά είδαμε έναν εντελώς διαφορετικό συνδυασμό του ADIBREAK παντελονιού – φόρμας από την Kim Kardashian. Συνδυάστηκε με ψηλοτάκουνο πέδιλο και κορμάκι, μια και όχι τόσο αρεστή εμφάνισή της.

 

Οι παραλαβές συνεχίζονται.. Και μια δεύτερη λίστα από τα αγαπημένας προϊόντα ετοιμάζεται..