Τα sneakers "πατάνε" Vibram! Η συνεργασία της Arkk Copenhagen με την Vibram

 

 

 

Arkk Copenhagen – Sneakers. Clean. Simple.

 

 

H Arkk Copenhagen είναι ένα sneakers brand name που εμφανίστηκε το 2014 και έχει να παρουσιάσει αξιόλογα sneakers παπούτσια. Ασχοληθήκαμε στο blog του wearhouse με την Arkk πέρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου [Ποια είναι η Arkk Copenhagen και ποιο το όραμά της] για την collection fall-winter 2018 όταν παραλάβαμε τα νέα μοντέλα sneakers της εταιρείας και διαπιστώσαμε από κοντά αυτό που υπόσχεται μέσα από τα social media accounts και τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα (e-Shop): ένας καθαρός και «απλός» σχεδιασμός καθαρόαιμου sneaker – Sneakers. Clean. Simple.

 

 

 

 

The Arkk + Vibram Collection!

 

 

Οι εντυπώσεις μας και η εμπειρίας μας όντως κάτοχοι των βασικών μοντέλων sneakers της Arkk, όπως το APEXTRON, RAVEN MESH, SERININ MESH, RAVEN NUBUCK S E15 VIBRAM είναι οι καλύτερες. Καθαρό design με μίνιμαλ γραμμές που κεντρίζουν τα βλέμματα με τους συνδυασμούς απαλών χρωμάτων. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται δίνουν μια εξαιρετική αίσθηση άνεσης στο πόδι. Το ύφασμα και το επεξεργασμένο δέρμα συμπληρώνουν το ένα το άλλο σε κάθε σημείο του παπουτσιού. Το ύφασμα απαλό και ανθεκτικό επιτρέπει την διαπνοή και την διαφυγή της υγρασίας ενώ παράλληλα η ειδική πλέξη του περιορίζει την είσοδο νερού στο εσωτερικό. Για μεγαλύτερη προστασία μπορεί να χρησιμοποιηθούν υλικά σε μορφή spray για την αδιαβροχοποίηση του παπουτσιών.

 

Το δέρμα ως συμπληρωματικό υλικό τοποθετήθηκε σε σημεία που δέχονται την μεγαλύτερη μηχανική πίεση για μεγαλύτερη αντοχή. Αρχικά επεξεργάζεται και δημιουργείτε το ειδικό φινίρισμα χαρακτηριστικό της Arkk με διακριτικές συμμετρικές θέσεις μικρών οπών που επιτρέπουν την διαφυγή της υγρασίας.

 

arkk copenhagen wave13 design sketch wearhouse blog news

 

Για την σόλα του παπουτσιού η Arkk χρησιμοποιεί ένα καινοτόμο προϊόν που ανέπτυξε στα εργαστήριά της. Την τεχνολογία αυτή την ονομάζει Wave 13. Ανθεκτικό υλικό που επιτρέπει την απορρόφηση κραδασμών του βηματισμού ενώ προσφέρει αντοχή και πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια.
Οι ανάγκες όμως των οπαδών της δημιούργησαν μια νέα πρόκληση για την εταιρεία. Μεγαλύτερη αντοχή, καλύτερη πρόσφυση με μηδενικούς συμβιβασμούς στην εμφάνιση και στο style. Η απάντηση σε αυτά τα requirements ήρθε από την Vibram.

 

 

 

 

Λίγα λόγια για την Vibram

 

 

H σόλα Vibram είναι κατασκευασμένη από καουτσούκ που επεξεργάζεται κατάλληλα για να προσφέρει μέγιστη πρόσφυση σε συνθήκες ανώμαλου επιπέδου. Το σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων αντίστοιχων υλικών είναι η σχεδίασή της που προσφέρει την αυτοκαθαριζόμενη επιφάνεια, την ασυναγώνιστη πρόσφυση σε κάθε είδους επιφάνεια και την υποστήριξη του ποδιού.

 

 

Vibram technologies description wearhouse news blog

 

 

Vibram box wearhouse news blog

 

 

 

 

Η συνεργασία της Arkk με την Vibram

 

 

Η Arkk σε συνεργασία με την Vibram ανακοίνωσε δύο νέα «επίπεδα» πρόσφυσης και ανθεκτικότητας για τα δύο της βασικά μοντέλα sneakers.

 

 

Arkk Copenhagen and vibram collaboration

 

 

 

 

Raven sneakers

 

 

Το πρώτο μοντέλο είναι το Raven Nubuck. Πρόκειται για το πρώτο sneaker της εταιρείας, το Raven, που τώρα το υποστηρίζει με τεχνολογία Vibram. Το exclusive sneakers με το Nubuck δέρμα στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού πάνω από τα δάκτυλα, και την Vibram σόλα ενισχύει την πρόσφυση χωρίς να γίνεται ιδιαίτερα εμφανή σε όλο τον απλό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό του παπουτσιού. Πρόσθετα σε όλα τα παραπάνω είναι και η διατήρηση του μικρού βάρους του παπουτσιού αφού το συνολικό του βάρος δεν ξεπερνά τα 300 γραμμάρια.

 

 

Arkk vibram nubuck raven e15

 

 

Arkk vibram nubuck raven e15 b

 

 

Την εκδοχή αυτή μπορείτε να την βρείτε με όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες και την πλήρη περιγραφή του στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στον σύνδεσμο [Wearhouse Raven Vibram], είχαμε την τύχη να την δοκιμάσουμε πριν κυκλοφορήσει επίσημα από την εταιρεία. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό παπούτσι sneakers, με άνετο πάτημα ελαφρώς πιο ψηλή σόλα από το κλασικό Raven. Οι επιδόσεις πρόσφυσης τόσο σε συνθήκες στεγνού δαπέδου όσο και βρεγμένου είναι εξαιρετικές. Μηδενική υστέρηση στην ώθηση του σώματος και μέγιστη απορρόφηση κραδασμών. Κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε και μας εξέπληξε θετικότατα ήταν η απουσία συμβιβασμών ως προς την εμφάνιση. Η σόλα Vibram τοποθετήθηκε στο κάτω εξωτερικό μέρος του παπουτσιού με ιδιαίτερη προσοχή που αφήνει αμετάβλητη την καθαρή και «απλή» σχεδίασή του.

 

 

[code: ML1420-0099] Arkk and Vibram Raven Nubuck

 

 

[Code: ML1420-0099} Arkk vibram raven nubuck

 

 

Περιμένουμε λοιπόν εκτός από αυτό το μοντέλο, να δούμε και τι νέο θα ετοιμάσει η Arkk.

 

Surprise me Arkk!