Το άρθρο της "Lifo" για το κατάστημα "Bakagiannis Premium Jeans Store Ioannina"

 

 

 

"Η πιο updated Denim συλλογή των Ιωαννίνων."

 

 

Με αυτό τον τίτλο ξεκινά το άρθρο της έντυπη και της ηλεκτρονική Lifo για το κατάστημα Bakagiannis Premium Jeans Store στα Ιωάννινα.

 

«Ανακαλύψαμε το κατάστημα με την πιο updated denim συλλογή των Ιωαννίνων! 

 

 

 

 

Το κατάστημα Bakagiannis Jeans-premium store από το 1981 αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη των Ιωαννίνων ξεκινώντας κυρίως με την φιλοσοφία γύρω από το τζιν οπού στην πορεία διανθίστηκε απο street fashion στοιχεία. Το ιστορικό κατάστημα των Ιωαννίνων έχει διαγράψει μια ιστορία χρόνων πάνω στο τζιν με τις μεγαλύτερες και τις πιο διαχρονικές εταιρείες του χώρου όπως Levis, Lee, Wrangler, Staff jeans κ.α. να καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες όλων των ηλικιών. Μετρώντας πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας πάνω στο denim σχετικά με τα πλυσίματα, τα πατρόν και τα πανιά που χρησιμοποιούνται το συγκεκριμένο κατάστημά είναι ένα από τα πιο ενημερωμένα στην κουλτούρα του denim πανελλαδικώς.   Πέρα από τις τελευταίες συλλογές των μεγαλύτερων denim brands, στο Bakagiannis Jeans-premium store θα βρεις και limited edition συλλογές όπως την Blue & Yellow της Wrangler καθώς και την engineered σειρά της Levis που προσθέτουν μια νότα διαφοροποίησης για τις πιο hype προτιμήσεις των πελατών.

 

 

Bakagiannis Premium Jeans Store Ioannina Sneakers collection

 

 

Το 2003 το κατάστημα καλωσόρισε και τη νέα του προσθήκη, το sneaker, αντικείμενο cult λατρείας για τους λάτρεις του street wear! Εταιρείες όπως η Converse, Vans, Adidas, Reebok, Fred Perry, Diadora, Puma κ.α ήρθαν για να χρωματίσουν τον τότε λευκό τοίχο του καταστήματος.   Εκτός από τις μεγάλες εταιρείες, πολλές ακόμα φρέσκιες προσθήκες ήρθαν στο street fashion τμήμα σε νέο ανανεωμένο όροφο εντός του καταστήματος. Εκεί βρίσκεις brands όπως η Champion Reverse Weave, Huf, Diamond, Kappa Authentic, Stussy, Cayler & Sons, Alpha industries, PCP, Stance, Herschel, Eastpak κ.α. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τα sneakers προτείνουν ότι πιο ενημερωμένο έχει να δείξει η street fashion κοινότητα. Τέλος το κατάστημα αποτελεί βασικό προορισμό για τους λάτρεις του τζιν και του street fashion style με συλλεκτικές συλλογές για μοναδικό στυλ!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bakagiannis Jeans-Premium Store

Χαρ.Τρικουπη 6, Ιωάννινα

26510-23925

www.wearhouse.gr»

 

Πηγή: www.lifo.gr | https://www.lifo.gr/thegoodlifo/moda_gl/214045/anakalypsame-to-katastima-me-tin-pio-updated-denim-syllogi-ton-ioanninon