Η BLUE & YELLOW capsule συλλογή της WRANGLER για την σεζόν FW18

 

 

 

H νέα Blue & Yellow capsule συλλογή της Wrangler για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018 είναι γεγονός και φέρνει ένα νεανικό και μοντέρνο αέρα στα ρετρό classics στοιχεία του brand!

 

 

blue and yellow capsule collection by wrangler wearhouse blog

 

 

Εμπνευσμένη από μία πιο vintage σπορ αισθητική, αλλά και από το street style της δεκαετίας του 90, στη νέα Blu e and Yellow συλλογή τα logos μεγαλώνουν και καλύπτουν ολόκληρες επιφάνειες των ρούχων όπως το puffer jacket big W που συνδυάζει αρμονικά όλα τα στοιχεία της συλλογής ενώ παράλληλα ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά ενός puffer μπουφάν, οι αναλογίες των ρούχων μπλέκονται [oversized και cropped], οι σιλουέτες είναι υπερβολικές και ο όγκος τους κάνουν έντονη την παρουσία τους.

 

Τα δύο βασικά χρώματα που έχουν υφανθεί αποκλειστικά με την «Blue and Yellow» συλλογή της Wrangler όπως τα γνωρίσαμε στην σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2018 [Η Blue and Yellow συλλογή της Wrangler], παραμένουν σαν βασικά αλλά οι αποχρώσεις αλλάζουν διαμετρικά αντίθετα. Το κίτρινο γίνεται πιο λαμπερό και συνδυάζεται με ένα πιο σκοτεινό μπλε που θυμίζει χρώματα φθινοπώρου και χειμώνα. Αρμονικός συνδυασμός που φωτίζει περισσότερο τα ρούχα της Wrangler ενώ τονίζει τα λογότυπα σε πιο ουδέτερη βάση.

 

Επίσης η wrangler θέλοντας να συνεχίσει την δυναμικής πορεία στον χώρο της μόδας εισάγει δύο νέα χρώματα στην παλέτα της, το γκρι και το ασημένιο. Έντονα prints από τα αρχεία της Wrangler αποτυπώνονται πάνω σε ζέρσεΐ [T-shirt Rugby Logo], ενώ μία denim σειρά που εκπέμπει αυτοπεποίθηση δημιουργείται από το αυθεντικό broken twill του brand [jean for him].

 

 

Blue and yellow collection by wrangler

 

 

Για τις γυναίκες, οι μπλούζες γίνονται cropped ενώ τα φούτερ μακραίνουν. Το denim φοριέται πιο loose και το colourblocking που χαρακτηρίζει τα πανωφόρια αντλεί έμπνευση από ρετρό επιρροές, ενώ τα κολεγιακά jackets εμπλουτίζονται με ιδιαίτερα γραφικά.

 

 

Blue and yellow collection by wrangler

 

 

Για τους άνδρες, ένα έντονο print αλόγου, βγαλμένο απ’ τα αρχεία του brand, εμφανίζεται σε μπλούζες και φούτερ, ενώ το tapered denim δημιουργεί μία μοντέρνα αντίθεση με το επανεισαγμένο race day jacket της Wrangler με τον κίτρινο γιακά. Τα φούτερ με το lοgo δίνουν μία αφηρημένη αίσθηση της δεκαετίας του ’80, ενώ το έντονο W logo πάνω στο oversized puffer jacket αποτελεί μια παιχνιδιάρικη λεπτομέρεια στη ρετρό τάση.

 

 

 

Το μπλε και το κίτρινο θα είναι για πάντα συνδεδεμένα με την ιστορία της Wrangler, από τις κίτρινες ραφές πάνω στο μπλε denim μέχρι και τις διαφημιστικές καμπάνιες ετών, που συνδύαζαν τις δύο αυτές αποχρώσεις στο logo που αφορούσε αθλητικά events.

 

 

Blue and yellow collection by wrangler

 

 

H πιο πρόσφατη capsule Blue & Yellow συλλογή για τη φετινή σεζόν παίρνει το εκρηκτικό πνεύμα και τη ρετρό αισθητική της εποχής και την αναμειγνύει με την cool αίσθηση της δεκαετίας του 90, προσθέτοντας τόνους αυτοπεποίθησης και δημιουργώντας ένα στυλ που ζει την κάθε στιγμή!!