Συμβουλές για να συνδυάσεις τα παπούτσια Vans

 

 

 

Εσείς γνωρίζετε τα Vans;

 

 

Τα Vans έχουν να παρουσιάσουν μια μεγάλη πορεία στον κόσμο του street style. Είναι μια ιστορία κληρονομιά όταν το 1966 ιδρύθηκε η εταιρεία και άρχισε από την πρώτη της ημέρα να κατασκευάζει κατά παραγγελία παπούτσια που ζητούσαν οι πελάτες της. Ανάλογα με το προσωπικό στυλ του καθενός η εταιρεία παρήγαγε μοναδικά κομμάτια για τον κάθε της πελάτη. Εκείνος διάλεγε το μοντέλο που ήταν σχεδιασμένο από την εταιρεία, διάλεγε το ύφασμα, το σχέδιο και το χρώμα και σε λίγα λεπτά το skateboard παπούτσι του ήταν έτοιμο.


Στις μέρες μας αυτό δεν είναι εφικτό να γίνει αλλά πλέον ο καθένας μας έχει τουλάχιστον ένα sneaker Vans από τα τόσα πολλά μοδάτα και στυλάτα παπούτσια Vans που είναι διαθέσιμα στα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα.

 

 

vans-old-skool-1100x550px-men-a

 

 

Τα ερωτήματα όμως που τίθενται είναι πολλά. Πως θα φορέσεις αυτά τα παπούτσια; Με τι ρούχα θα τα συνδυάσεις; Μπορώ να τα φορέσω το πρωί στην δουλειά, το απόγευμα για έναν περίπατο ή ακόμα και προς το βράδυ σε μια χαλαρή έξοδο; Η απάντηση είναι ότι μπορείς να τα φορέσεις ότι ώρα θέλεις. Κι αυτό γιατί είναι άνετα, δεν κουράζουν τα πόδια σου και φυσικά είναι πάντα μέσα στις τάσεις τις μόδας.

 

 

i need vans 1100x550px

 

 

Τις δύο τελευταίες σεζόν τα διαχρονικά παπούτσια της αγαπημένης μας εταιρείας Vans έχουν κάνει πολύ δυνατή την παρουσία τους. Γυρίζουν πάλι στην μόδα, ή για να το πούμε πιο σωστά δεν έφυγαν ποτέ από την μόδα. Απλά τώρα κατακλύζουν τους δρόμους με όλους εμάς τους φανατικούς οπαδούς του brand να ακολουθούμε πιστά τα streetwear style του skateboarding και του BMX riding.

 

 

skateboard vans shoe sk8-hi

 

 

Πρέπει να θυμόμαστε ότι υπάρχουν δύο διαφορετικά μοντέλα παπουτσιών Vans. Είναι τα Vans με κορδόνια και τα Vans χωρίς κορδόνια ή αλλιώς Vans Slip-On. Επιλέξαμε από την νέα συλλογή μας για το φθινόπωρο-χειμώνα τα πιο αντιπροσωπευτικά σχέδια και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

 

 

vans model wearhouse blog news

 

 

 

Διαχρονικά μοντέλα - Νέα outfit

 

 

Οι συνδυασμοί είναι πολλοί και για το γυναικείο φύλο αλλά και για το ανδρικό. Ας δούμε πρώτα το ανδρικό ντύσιμο και τις επιλογές που έχει ένας άνδρας για τους συνδυασμούς ρούχων και παπουτσιών για την έξοδό του είτε για μια επαγγελματική συνάντηση.

 

 

Όπως είπαμε τα vans φοριούνται και συνδυάζονται με πολλούς τρόπους. Υπάρχουν συνδυασμοί που μπορούν να φορεθούν από το πρωί όπως ένα τζιν παντελόνι ή μια φόρμα με ένα t-shirt για τις πιο ζεστές ημέρες. Για τις πιο χειμωνιάτικες ημέρες, τις πιο κρύες μπορείς να το συνδυάσεις με φούτερ με ή χωρίς κουκούλα ή με πουκάμισο για λίγο πιο επίσημο ντύσιμο.

 

 

vans men outfit

 

 

Αν θέλεις το ντύσιμό σου και όλο το look να είναι πιο επίσημο μπορείς να φορέσεις τα vans σου είτε είναι μονόχρωμα είτε είναι printed με ένα κουστούμι. Αυτός ο συνδυασμός είναι ιδιαίτερος και πολύ θα παραξενευτούν αλλά είναι όμως στυλιστικά όμορφος εντυπωσιακός και πάνω από όλα ξεχωριστός. Ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και αυτό κάνει την διαφορά και είναι αυτό που θέλουμε.

 

 

vans koustoumi a blog

 

 

Για την γυναίκα οι επιλογές είναι πολλές περισσότερες. 

 

 

 

Ο πιο κλασσικός συνδυασμός είναι το ένα Jean που συνδυάζεται με ένα φαρδύ top. Η συμβουλή μας είναι το παντελόνι να τελειώνει πάνω από τον αστράγαλο ώστε να αναδειχθεί το παπούτσι.

 

 

vans total black woman blog outfit

 

 

Σε περίπτωση που επιλέξεις να φορέσεις ένα δερμάτινο παντελόνι πρέπει να το συνδυάσεις με πουλόβερ αφού εξ’ ορισμού αυτό το Look είναι πιο χειμωνιάτικο. Το παντελόνι πρέπει να πέφτει μέχρι τον αστράγαλο και να αποτελεί συνέχεια του παπουτσιού.

 

 

vans old skool women outfit a blog

 

 

Ένας άλλος ωραίος συνδυασμός είναι καρό κασκόλ, μπλουζάκι με logo ένα straight ή skinny jean και το εμβληματικό μοντέλο της Vans slip-On σκακιέρα.

 

 

vans slip on woman a blog

 

 

Τα vans δεν έχουν ηλικία ούτε περιορίζονται σε τυπικούς συνδυασμούς. Προσφέρουν άνεση και style σε κάθε ένας από αυτούς.