Mi-Pac: Το σακίδιο που χωράει τη ζωή μας

Mi-Pac: Το σακίδιο που χωράει τη ζωή μας

Όταν βγαίνω στον έξω κόσμο, θέλω να έχω μαζί μου όλα τα αντικείμενα που χρειάζομαι: Κλειδιά, πορτοφόλι, βιβλία, περιοδικά, θερμό με ζεστό espresso, make up bag, σημειωματάριο, κασετίνα με μολύβια και στυλό… Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι φίλοι μου με φωνάζουν «σαλιγκάρι», γιατί κουβαλάω καθημερινά το σπίτι μου. 

Αυτήν τη στιγμή που σας γράφω, το σπίτι μου βρίσκεται όλο στριμωγμένο στο Mi-Pac σακίδιό μου, το οποίο δεν αποχωρίζομαι ποτέ από την ημέρα που το απέκτησα! Δεν έχω βρει κάποιο άλλο σακίδιο πλάτης που να χωράει κυριολεκτικά τα πάντα! Η χωρητικότητα του φτάνει τα 17L, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ένα εσωτερικό και ένα μεγάλο εξωτερικό τσεπάκι, για να βρίσκετε εύκολα τα απολύτως απαραίτητα. Επίσης, χωράει το laptop μου και το προστατεύει από τη βροχή, καθώς τα υφάσματα που χρησιμοποιεί η Mi-Pac είναι 100% αδιάβροχα.

Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, ο πραγματικός λόγος που ερωτεύτηκα το δικό μου Mi-Pac σακίδιο είναι το playful print του: άπειρα μικρά pugs πάνω σε peachy καμβά. Το απόλυτο κοριτσίστικο σακίδιο για ονειροπόλες απογευματινές βόλτες στην πόλη, picnic στο πάρκο ή ακόμα και pyjama party με τις κολλητές σου!

Εάν δεν είσαι η κοπέλα που τριγυρνάει στην πόλη με ένα σακίδιο στην πλάτη γεμάτο σκυλάκια, ρίξε μια ματιά στη νέα συλλογή της Mi-Pac και κάπου ανάμεσα στα mermaid ιριδίζοντα εφέ, τα μεταλλικά χρώματα και τα καλοκαιρινά patterns με αστακούς θα βρεις το σακίδιο που σχεδιάστηκε ακριβώς για εσένα! Η Mi-Pac δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των υλικών και την ποικιλία των σχεδίων, ώστε να ικανοποιεί κάθε γούστο.

Επειδή λοιπόν όλες και όλοι θέλουμε να εκφραζόμαστε και κυρίως να ξεχωρίζουμε με αυτά που φοράμε, τα Mi-Pac σακίδια σχεδιάστηκαν με στόχο να μας κάνουν να νιώθουμε μοναδικοί. Γιατί τα σακίδια δεν δημιουργούνται μόνο για να χωρούν τη ζωή μας, αλλά και για να την κάνουν ομορφότερη!

Βρες το δικό σου Mi-Pac σακίδιο αποκλειστικά στο wearhouse.gr!