Η Cayler and Sons φέρνει την κουλτούρα του δρόμου

Η Cayler and Sons είναι ένα brand που εμπνέεται από την κουλτούρα που συναντά κανείς στους δρόμους και στις πλατείες. Εκεί όπου η ζωή είναι ανέμελη και οι σχέσεις πιο αληθινές, η μόδα για τους νέους είναι κάτι παραπάνω από υφάσματα και φόρμες. Είναι ένα μέσο ελευθέριας, έκφρασης και αυτοπροσδιορισμού. Ακριβώς αυτή είναι και η φιλοσοφία της Cayler and Sons, να διηγηθεί όλες αυτές τις ιστορίες του δρόμου με πρωταγωνιστές ανθρώπους που ζουν καθημερινά τη ζωή στα άκρα.

 

 

 

 

 

Για αυτό και ο κόσμος της μουσικής και συγκεκριμένα της rap και του hip hop αποτελεί μεγάλη πηγή έμπνευσης των σχεδιαστών του brand. Σήμερα, τα δύο αυτά μουσικά είδη κατακλύζουν τα social media και τροφοδοτούν διαρκώς τη μόδα με φρέσκες ιδέες. Long fit shirts, military patterns, casual ρίγες και τολμηρά patches σε καπέλα είναι κάποια από τα αναγνωριστικά στοιχεία της Cayler and Sons, που έρχονται κατευθείαν από τη μουσική βιομηχανία. Δεν είναι μάλιστα τυχαίο ότι επώνυμοι rappers επιλέγουν ρούχα και αξεσουάρ της εταιρείας με κλειστά μάτια.

 

 

Καθώς λοιπόν η Cayler and Sons είναι ένα brand που απευθύνεται στο νεανικότερο κοινό, φροντίζει πάντα να έχει ένα πιο περιπαιχτικό και πολλές φορές ειρωνικό ύφος. Προκλητικά quotes σε αξεσουάρ και γραμματοσειρές που αγγίζουν τα όρια του σαρκασμού (καπέλα που αναγράφουν Colombia με τη γραμματοσειρά της Coca-Cola) υπογραμμίζουν τον αντισυμβατικό χαρακτήρα της εταιρείας, που δεν φοβάται να κριτικάρει και να αναμετρηθεί με τα τυπικά και τα καθιερωμένα.

 

 

Αναγνωρίζετε μήπως κάποια πτυχή του εαυτού σας στα παραπάνω; Σας προκαλούμε να αναζητήσετε τη νέα συλλογή της Cayler and Sons και να αναδείξετε την ασυμβίβαστη πλευρά του χαρακτήρα σας!

 

 

 

Βρείτε το δικό σας ρούχο ή αξεσουάρ Cayler and Sons αποκλειστικά στο wearhouse.gr