Τα PCP μαγιό ανεβάζουν τη θερμοκρασία

Καλοκαίρι χωρίς PCP μαγιό… δεν γίνεται!

 

Ο πιο σίγουρος τρόπος για να υποδεχθούμε επίσημα το καλοκαίρι δεν είναι άλλος από την αγορά του πρώτου μας μαγιό για το 2017! Έπειτα από πολύωρη αναζήτηση, σταθήκαμε στις καλοκαιρινές δημιουργίες της ελληνικής εταιρείας PCP, η οποία από το 2014 δεν σταματά να μας εκπλήσσει με την πρωτοτυπία και τον δυναμισμό της στον κόσμο της μόδας .

 

PCP μαγιό

 

PCP είναι το ακρωνύμιο της σχεδιάστριας Πέλλας Χριστίνας Παπαχρήστου και μαζί το λογότυπο της πιο σέξι και πολυσυζητημένης φίρμας ρούχων που ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Τη γνωρίζουμε από τα αγαπημένα μας κολάν, που σαρώνουν τα social media από κορίτσια της διπλανής πόρτας, πάντα μαζί με το hashtag #pcpinia. Η φιλοσοφία του PCP Clothing brand βασίζεται στην άνεση του ρούχου και κυρίως στην υψηλή ποιότητα των υλικών, τα οποία προέρχονται από διάσημους προμηθευτές στο εξωτερικό.

 

Μετά την  μεγάλη επιτυχία των κολάν, η PCP επιστρέφει ανανεωμένη με τη νέα συλλογή μαγιό  “Tropical Cocktails & Naughty Days”. Πολύχρωμα ολόσωμα με εξωτικά μοτίβα, τροπικά λουλούδια και φωτεινά χρώματα είναι τα στοιχεία της συλλογής που μας κέρδισαν με την πρώτη ματιά!  Δεν γίνεται να μην σχολιάσουμε το λαμπερό πορτοκαλί ολόσωμο που τόσα χρόνια έλειπε από την γκαρνταρόμπα μας και φέτος ήρθε από την PCP για να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το μαύρισμά μας!

 

PCP bikini

 

 

 

Για τις πιστές των bikini, τα PCP bikini Cosmopolitan έχουν την τέλεια φόρμα που όλες μας αναζητούμε. Τριγωνικό top και κοφτό bottom που δένει με κορδόνια… τα PCP bikini έχουν το σχέδιο που ορκίζεται κάθε γυναίκα στην παραλία!

 

 

Και όταν ο ήλιος πέσει, μπορείτε να το φορέσετε με ένα τζιν σορτάκι και σανδάλια για τις βόλτες σας στα σοκάκια των νησιών.

 

 

Δεν τελειώσαμε όμως εδώ! Κανένα #pcpini δεν πάει στην παραλία χωρίς την PCP πετσέτα του. Από τα τιρκουάζ νερά του Αιγαίου έως τις τροπικές παραλίες της Καραϊβικής, όποιος και να είναι ο καλοκαιρινός προορισμός σας, οι πετσέτες PCP είναι το must-have item των διακοπών!

 

 

Βρείτε το δικό σας PCP μαγιό αποκλειστικά στο wearhouse.gr!