Staff Jeans: Μια Ελληνική εταιρεία με δυναμική παρουσία και μεράκι

Για όσους δεν το γνωρίζετε, η Staff Jeans είναι ελληνική εταιρεία και μάλιστα μία από τις πιο ανταγωνιστικές στον τομέα της ένδυσης. Ιδρύθηκε το 1992 και έκτοτε έχει κλέψει τις καρδιές των denim lovers και όχι μόνο. Η επιτυχία της βασίζεται στην άριστη ποιότητα των υφασμάτων και των σχεδίων, που συναγωνίζονται επάξια αντίστοιχες εταιρείες με διεθνή αναγνώριση.

 

Staff jeans

 

Το στοιχείο που κάνει τη Staff Jeans ξεχωριστή είναι η δημιουργικότητά της και το μεράκι. Αντιμετωπίζει κάθε ρούχο σαν έργο τέχνης, στο οποίο ο σχεδιαστής του αποτυπώνει την έμπνευση και τον χαρακτήρα του. Ο πειραματισμός με τα υλικά και η έμφαση στην ποιότητα αποτελούν βασικές αρχές της εταιρείας, την οποία δεν θα μπορούσαμε να μην εντάξουμε στον κατάλογο των αγαπημένων μας brands.

 

Staff jeans

 

Τα denims της Staff Jeans είναι διάσημα για την τέλεια εφαρμογή τους, που αγκαλιάζει σωστά το σώμα και κάνει την κίνηση εύκολη. Είτε επιλέξετε ένα κλασσικό denim σε skinny fit είτε προτιμήσετε την comfy γραμμή ενός baggy denim, τα Staff Jeans θα τραβήξουν σίγουρα όλα τα βλέμματα πάνω σας.

 

Το επόμενο βήμα είναι η επιλογή του χρώματος. Ευτυχώς, τα Staff denims κυκλοφορούν σε μία μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων: washed out, light blue, dark blue, μαύρο και λευκό. Εάν δεν έχετε βρει ακόμα το τέλειο denim, είναι πολύ πιθανό να το ανακαλύψετε στη συλλογή της Staff jeans!

 

Ποιος όμως είναι ο καλύτερος τρόπος για να φορέσετε ένα denim; Η απάντησή μας είναι ταιριάζοντάς το με ένα casual t-shirt. Τα t-shirts της Staff σχεδιάζονται ακριβώς, για να δώσουν έναν ανέμελο χαρακτήρα στο ντύσιμό σας, κρατώντας το πάντα stylish! Συνδυάζουν την άνεση με την ποιότητα, που κάνουν ένα t-shirt το key-piece ενός καθημερινού ντυσίματος.
 

Βρείτε το δικό σας Staff jean και συνδυάστε το με το σωστό t-shirt αποκλειστικά στο wearhouse.gr!