*ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τρόποι Πληρωμής και Αποστολής ΠαραγγελιώνΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχοντας γνώνομα την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, προσφέρουμε 4 διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που μπορείτε να δείτε παρακάτω.


[1]. Αντικαταβολή.
Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή του δέματος. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες αξίας άνω των 50€. Για τις υπόλοιπες παραγγελίες η υπηρεσία αντικαταβολής επιβαρύνεται με € 3,00. Η υπηρεσία αντικαταβολής είναι δαιθέσιμη γαι την Ελλάδα μόνο.


[2]. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελίας σας με τραπεζική κατάθεση. Η τραπεζική κατάθεση μπορεί να γίνει είτε σε ένα κατάστημα της αντίστοιχης τράπεζας που θα επιλέξετε, είτε μέσω web banking. Σε περίπτωση που η συναλλαγή εκτελεστεί εντός της ίδιας τράπεζας το ποσό φαίνεται άμεσα. Σε περίπτωση όπου η συναλλαγή πραγματοποιηθεί από τρίτη τράπεζα, το ποσό ενδέχεται να εμφανιστεί έως και 3 εργάσιμες ημέρες και τα έξοδα του τραπεζικού εμβάσματος επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Στο διάστημα αυτό η εταιρείας μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποστείλει την παραγγελία μέχρις ώτου να φανεί το ποσό.
Για την πληρωμή με τραπεζική κατάθεση μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.


 • ALPHABANK:     
  Αριθμός λογαριασμού: 400-002101-276269
  IBAN : GR4901404000400002101276269


Σημειώσεις

 1. Κατά την ολοκλήρωση της κατάθεσης σε κάποιον από τους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς είναι απαραίτητο να μας αποστείλετε ηλεκτρονικά στο email info@wearhouse.gr το αποδεικτικό της συναλλαγής.
 2. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2651 023925 και ένας συνεργάτης μας θα σας επιβεβαιώση την κατάθεση.
 3. Η τραπεζική κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί σε διάστημα 2 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας. Στο διάστημα αυτό, το/τα προϊόντα της παραγγελίας παραμένουν δεσμευμένα στο όνομά σας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεση στο διάστημα αυτό η παραγγελίας σας ακυρώνεται αυτόματα.[3]. Πληρωμή μέσω PayPal.

Εάν είστε κάτοχος λογαριασμού PayPal μπορείτε να πληρώσετε με αυτόν. Αποτελεί τον πιο ασφαλή και δημοφιλή τρόπο πληρωμής για διαδικτυακές αγορές.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία της PayPal μπορείτε να βρείτε στο επίσημο ιστότοπο της [www.paypal.com/gr/home][4]. Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε συνεργασία με την τραπεζα AlphaBank δίνει την δυνατότητα στους χρήστες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος να χρησιμοποιήσουν την πιστωτική τους ή την χρεωστική τους κάρτα για την ολοκλήρωση των αγορών τους. Το wearhouse.gr για την διασφάλιση των συναλλαγών, σας μεταφέρει στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της τράπεζας AlphaBank όπου εκεί θα πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την πληρωμή σας.

Οι αποδεκτές από το κατάστημά μας κάρτες είναι: VISA, VISA electron, MasterCard, American Express, Maestro.

Οι συναλλαγές είναι άμεσες και οι πληρωμές σας ολοκληρώνονται σε ελάχιστα λεπτά. Από την ολοκλήρωση της πληρωμής η παραγγελίας σας φαίνεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ως επιβεβαιωμένη και η αποστολή της θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα 24 ωρών όπου θα υπάρχει ενημέρωση μέσω email.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ και ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 • Η αποστολή των παραγγελιών δεν επιβαρύνονται με έξοδα για όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτως προορισμού.
 • Υπάρχει συνεχής ενημέρωση γύρω από την εξέλιξη της παραγγελίας, τόσο κατά το στάδιο της προετοιμασίας όσο και κατά το στάδιο της παράδοσης σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών. Κατά την αποστολή της παραγγελίας από το κατάστημά μας ενημερώνεστε μέσω email και γρατπού μηνύματος με τον αριθμό αποστολής του δέματος και με τον αντίστοιχο σύνδεσμο ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο την αποστολή σας.
 • Όλες οι παραγγελλίες που δεχόμαστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εκτελούνται σε διάστημα 24 ωρών. Εξαιρούνται οι μη εργάσιμες ημέρες, εθνικές και τοπικές αργίες. Σε περίπτωση καθυστέρησης εκτέλεσης της παραγγελίας για οποιοδήποτε λόγω, η εταιρεία ωφείλει να ενημερώσει τον καταναλωτή στα στοιχεία που έχει καταχωρήσει. Σε περίπτωση εσφαλμένων στοιχείων η εταιρεία δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.
 • Όλα μας τα δέματα αποστέλλονται εντός Ελλάδος σε συνεργασία με την Speedex Courier. Κατά την αποστολή του δέματος θα σας ενημερώσουμε με email & sms για τον αριθμό αποστολής του δέματος ώστε να παρακολουθήσετε την πορεία της παράδοσης μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο http://www.speedex.gr/isapohi.asp συμπληρώνοντας στο αντιστοιχο πεδίο τον αριθμό αποστολής που λάβατε. Συμπληρωματικά η συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία σας ενημερώνει για κάθε στάδιο εξέλιξης της αποστολής σας μέσω sms.
 • Ο μέσος χρόνος παράδοσης για την βόρεια Ελλάδα και τα νησιά είναι 2 ημέρες, εκτός τις περιπτώσεις απομακρυνσμένων περιοχών όπου το δέμα μπορεί να παραδοθεί έως και 4 ημέρες μετά την αποστολή του. Για την υπόλοιπη Ελλάδα οι αποστολές παραδίδονται την επομένη της αποστολής.
 • Αποστολές παραγγελιών εξωτερικού γίνονται μόνο σε Ευρώπη και πραγματοποιούνται με UPS. Το κόστος αποστολής για το κάθε προϊόν ανέρχεται σε € 35,00. Κατά την αποστολή του δέματος θα σας ενημερώσουμε με email για τον αριθμό αποστολής του δέματος ώστε να παρακολουθήσετε την πορεία της παράδοσης μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.ups.com/track?loc=en_US&requester=ST/ συμπληρώνοντας στο αντιστοιχο πεδίο τον αριθμό αποστολής που λάβατε. Συμπληρωματικά η συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία σας ενημερώνει για κάθε στάδιο εξέλιξης της αποστολής σας μέσω mail.
 • Ο μέσος χρόνος παράδοσης για παραγγελίες εντός Ευρώπης είναι περίπου 5-10 εργάσιμες ημέρες εκτός τις αποστολές της Κύπρου όπου παραδίδονται εντός 2-4 ημέρες. Αποστολές προς τις υπόλοιπες χώρες δεν πραγματοποιούνται.Loading...