ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ

Επιστροφές

Για να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε επιστροφή παραγγελίας ή μέρους αυτής, είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση της φόρμας επιστροφής που θα βρείτε εδώ: Φόρμα Επιστροφής


Γενικοί όροι

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται .Το online shop δεν μπορεί να επιστρέψει τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την ενλόγω αγορά, για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητη η επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ώστε να καλυφθεί η οικονομική διαφορά με κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας μέσα σε διάστημα 12 εργάσιμων ημερών, σε διαφορετική περίπτωση η οποία δυνατότητα αλλαγής παύει να ισχύει οριστικά.

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 12 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας. Όταν πρόκειται για αλλαγή προϊόντων πρώτα παραλαμβάνουμε το επιστρεφόμενο προϊόν και στη συνέχεια σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν το οποίο θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Για προϊόντα που αγοράστηκαν από την κατηγορία outlet οι αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο με ομοειδή προϊόντα της κατηγορίας outlet

ΔΕΝ γίνονται δεκτές αλλαγές σε προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία μαγιό, κάλτσες και εσώρουχα .

Στις παραγγελίες εξωτερικού δεν γίνονται επιστροφές.


Για να πραγματοποιηθεί αλλαγή σε ένα προϊόν θα πρέπει

  • Να μην έχει χρησιμοποιηθεί
  • Να φέρει τα διακριτικά καρτελάκια του (αν είναι ένδυμα)
  • Να μην έχει αλλοιωθεί η συσκευασία του (αν είναι υπόδημα)


Για να επιστρέψετε ένα προϊόν θα πρέπει :

Να το συσκευάσετε με ασφαλή τρόπο, όπως το παραλάβετε , έτσι ώστε να είναι προστατευμένο κατά τη διαδρομή του προς εμάς. Ευθύνη για όποιο ελάττωμα φέρει το προϊόν κατά τη διαδρομή λόγω κακής συσκευασίας βαραίνει αποκλειστικά τον αποστολέα με αποτέλεσμα να μην γίνεται αποδεκτό.


Κόστος επιστροφής

Τα έξοδα επιστροφής και αποστολής της επιστρεφόμενης παραγγελίας επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο εσάς και ανέρχονται σε :

  • 8 € για την Ελλάδα
  • 15 € για την Κύπρο
Loading...