*ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τι είναι αυτό το μικρό κουμπί στα jean ;

από bakagiannisjeans 12/05/2016 0 Σχόλια Let's talk about...,

Με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως τα jean από την αρχή της εμφάνισής τους δεν ήταν και τα αγαπημένα ρούχα πολλών καθώς ήταν τα ρούχα αυτά που φορούσαν οι εργάτες των μεταλλωρυχείων και οι καουμπόι, γιατί τους προσέφεραν άνεση στην εργασία τους και ήταν παράλληλα και ανθεκτικά.
Σε πιο παλιό άρθρο μας κάναμε αναφορά σχετικά με την μικρή αυτή τσέπη που βρίσκεται σχεδόν μέσα στην μεγάλη μπροστινή τσέπη του jean μας . Στο σημερινό άρθρο μας θα μιλήσουμε για αυτά τα μεταλλικά μικρά κουμπιά που βρίσκονται στην άκρη από αυτή την τσέπη αλλά γενικά από τις τσέπες.
Τώρα ίσως είναι άκρως διακοσμητικά αυτά τα μεταλλικά κουμπάκια αλλά τότε χρησιμοποιούνταν και αυτά τα μικρά καρφάκια / πριτσίνια και ο ρόλος τους ήταν να συγκρατούν τις τσέπες και να αποτρέπουν το σκίσιμό τους , διότι τότε στις τσέπες τους υπήρχαν βαριά εργαλεία και χρειάζονταν κάποια ασφάλεια για την αποφυγή σκισίματος.
Βέβαια, δεν υπάρχει παντελόνι jean που να μην έχει αυτά τα πριτσίνια σήμερα, κι ας είναι μόνο διακοσμητικά για εμάς. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι σίγουρα κάποια στιγμή κράτησαν και το δικό μας παντελόνι από το να σκιστεί.

Γράψτε ένα σχόλιο

Loading...