*ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Κάνε το πρώτο βήμα

06/09/2017 0 Σχόλια

nmd-r1-pink

Μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα για κάποιον, απλά παρατηρώντας τα παπούτσια που φοράει. Μπορείς να καταλάβεις που ήταν, που πρόκειται να πάει , ποιόν πρόκειται να συναντήσει. Διαφορετικά παπούτσια θα σε οδηγήσουν σε διαφορετικά μέρη, σε διαφορετικές ιστορίες. Ένα ζευγάρι ωραία παπούτσια θα σε πάνε σε ωραία μέρη.

eqt-support-adv-pk-black-white

 

Επιτρέπετε να σκύψεις το κεφάλι μόνο μια φορά. Μόνο για να δεις ποια παπούτσια φόρεσες πριν ξεκινήσεις το ταξίδι σου...

Τα παπούτσια είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της παρουσίας σου. Είναι η υπογραφή του στυλ σου.Αλλάζουν το τρόπο που περπατάς. Τον τρόπο που κίνησε. Μπορούν να μεταμορφώσουν την γλώσσα του σώματός σου και την συμπεριφορά σου. Έχουν την δύναμη να σε ανεβάσουν ψυχολογικά και συναισθηματικά. Είναι ο καθρέφτης των καταστάσεων που αναζητάς, αυτό που θέλεις να είσαι. Η ιστορία της σταχτοπούτας είναι η απόδειξη ότι ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια μπορούν να αλλάξουν την ζωή σου. Η κοπέλα με τα πιο εντυπωσιακά sneakers κερδίζει πάντα.

tubular-shadow

Ο καθένας από μας έχει διανύσει την δικιά του πορεία. Έχει κάνει τα δικά του βήματα. Δεν υπάρχει τίποτε πιο προσωπικό από αυτό. Όλοι μας περπατάμε στην ίδια γη, με τα πόδια μας στο έδαφος. Οι πιο πετυχημένοι φόρεσαν τα κατάλληλα παπούτσια. Γι αυτό σταμάτα να περιμένεις να συμβούν αυτά που ονειρεύεσαι. Πρέπει να κάνεις αυτό που είναι σωστό. Κανείς δεν μπορεί να κάνει τα βήματα για σένα.

stan-smith-bold-beige

Η αρχή λένε είναι το ήμισυ του παντός. Κάνε το πρώτο βήμα. Άμα θες να νικήσεις τους αγώνες σου πρέπει να κάνεις ένα πράγμα. Να αφήσεις το μυαλό σου να πάρει τον έλεγχο του σώματός σου. Το μόνο όριο είσαι εσύ και εκεί που σταματάει το όνειρό σου. Επιτρέπετε να σκύψεις το κεφάλι μόνο μια φορά. Μόνο για να δεις ποια παπούτσια φόρεσες πριν ξεκινήσεις το ταξίδι σου...

campus-adidas-pink

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Loading...