*ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αποδείξτε τους λάθος

15/08/2017 0 Σχόλια

lee-kansas-tee

Η μοναξιά έχει την τάση να θεωρείται αρνητική μέσα στο πλαίσιο της κοινωνίας. Παρ όλα ‘αυτά οι μοναχικοί είναι οι πρώτοι άνθρωποι που ανήκουν στην ανθρωπότητα. Μόνο έτσι παράγουμε πραγματικά ένα έργο. Αλλιώς απλά δουλεύουμε. Οι άλλοι ασχολούνται με τις παρέες τους. Μην σπαταλάς την δημιουργικότητά σου με την πολύ συνάφεια του κόσμου.

 

solid-shirt-black-white

Πέρασες τόσο χρόνο με άλλους ανθρώπους, τόσο πολύ χρόνο να προσπαθήσεις να γίνεις αυτό που θέλουν οι άλλοι. Ξέρεις τους άλλους περισσότερο από τον εαυτό σου. Έχεις αφιερώσει τόσο χρόνο σε αυτούς που δεν ξέρεις ποιος είσαι. Πέρασε λίγο χρόνο μόνος σου να γνωρίσεις τον εαυτό σου. Όλα όσα χρειάζεσαι μπορούν να χωρέσουν σε ένα τζιν. Διάλεξε αυτό που εφαρμόζει τέλεια σε σένα. Όπως πρέπει να διαλέξεις τους σωστούς ανθρώπους δίπλα σου. Βγάλε τους αποτυχημένους από την ζωή σου.

 

 

levis-jean-511-shirt-black

Γιατί ότι και να έχεις κάνει στην ζωή σου κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι οι μόνοι άνθρωποι που έχουν ενδιαφέρον είναι οι τρελοί. Αυτοί που τρελαίνονται να ζήσουν, τρελαίνονται να μιλήσουν. Αυτοί που επιθυμούν τα πάντα την ίδια στιγμή, που δεν χασμουριούνται ποτέ! Μπορείς να δεις το πόσο δυνατά χτυπάει η καρδιά τους κάτω από το πουκάμισό τους.

 

 

 

vans-t-shirt-deep-forest

Η μοναξιά έχει την τάση να θεωρείται αρνητική μέσα στο πλαίσιο της κοινωνίας. Παρ όλα ‘αυτά

οι μοναχικοί είναι οι πρώτοι άνθρωποι που ανήκουν στην ανθρωπότητα. 

Οι άλλοι ασχολούνται με τις παρέες τους.

Μόνο έτσι παράγουμε πραγματικά ένα έργο. Αλλιώς απλά δουλεύουμε. 

 

 

 

vans-t-shirt-white-levis-jean

 

 

Ο κόσμος δεν είναι λιακάδα και ουράνια τόξα. Ο κόσμος είναι δύσκολος. Δεν τον ενδιαφέρει πόσο δυνατός είσαι. Θα σε πονέσει μέχρι να λυγίσεις και να πέσεις στα γόνατά σου. Και θα σε κρατήσει εκεί αν τον αφήσεις. Κανένας δεν θα σε πονέσει όσο η ίδια η ζωή. Το θέμα όμως δεν είναι πόσο δυνατά θα σε χτυπήσει. Το θέμα είναι πόσα χτυπήματα μπορείς να αντέξεις και να συνεχίσεις. Πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς τα χτυπήματα. Μόνο έτσι ερχεται η νίκη!

 

 

lee-jean-rider-staf-jean-sirocco

Γράψτε ένα σχόλιο

Loading...