*ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Κρυφή Επιθυμία

30/08/2017 0 Σχόλια

 


levis_jean_shirt

Η κρυφή επιθυμία όλων μας είναι να μετατρέψουμε την ζωή μας σε κάτι που μπορούμε να πουλήσουμε. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα το παραδεχτούν ποτέ αλλά αυτό είναι που μας τρώει από την στιγμή που γεννιόμαστε.Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμαστε ότι είμαστε ότι οι άλλοι θέλουμε να σκέφτονται ότι είμαστε.Αυτό είναι ένα είδος προσωπικού μάρκετινγκ.

globe_shirt

Όλοι θέλουμε να μετατρέψουμε την  ζωή μας σε κάτι που μπορούμε να το πουλήσουμε.

Σχεδόν πάντα έχουμε την ανάγκη να λέμε την ιστορία της ζωής μας σε κάποιον.Κάθε φορά που αφηγούμαστε την ιστορία διαλέγουμε για τον εαυτό μας και ένα διαφορετικό ρόλο.Στην εικόνα που φτιάχνουμε στο μυαλό μας φοράμε διαφορετικά ρούχα. «Χτές πήγα για φαγητό και λέρωσα το καινούργιο μου τζήν». Κανέναν δε θα νοιάξει άμα ήταν μπλε η μαύρο το τζήν, και όμως εσύ θα νιώθεις διαφορετικά μέσα στην ιστορία που περιγράφεις.

shirt_mulico

Μπορεί να φαντάζεσαι τον εαυτό σου μέσα σε μια δυσάρεστη κατάσταση  να φοράς ένα πολύχρωμο πουκάμισο.Στην τελευταία συναυλία που πήγες έχεις την ικανότητα να φωτογραφίζεις τον εαυτό σου με την σκέψη σου να φοράει ένα τζην πουκάμισο. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός,  αλλά εσύ θα νιώθεις ρόκ σταρ. Τίποτα δεν έχει συμβεί και θα συνεχίσει να μην συμβαίνει τίποτα. Μερικές ιστορίες τις χρησιμοποιείς. Άλλες σε χρησιμοποιούν.

fred_perry

Οι μνήμες είναι τόσο συναινετικές και προσωπικές όσο ο έρωτας. Δέν μπορείς να είσαι το άτομο που γνωρίζουν όλοι, και ο σπουδαίος, σημάντικός που θα ‘θελες να γίνεις.Τουλάχιστον όχι την ίδια στιγμή.Αγαπάμε το δράμα που ζούμε αλλά δεν πρόκειται ποτέ, ποτέ να το παραδεχτούμε. Κι αυτό γιατί έχουμε την ανάγκη κάτι να συμβεί. Όλοι θέλουμε να μετατρέψουμε την  ζωή μας σε κάτι που μπορούμε να το πουλήσουμε. Αυτό είναι ένα είδος προσωπικού μάρκετινγκ. Χρειάζεσαι ένα καλό εξώφυλλο και ένα δυνατό τίτλο...

shirt_chino_pants

Γράψτε ένα σχόλιο

Loading...