*ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στιλιστικές προτάσεις για να αναδείξετε τα print της γκαρνταρόμπας σας

από bakagiannisjeans 04/08/2015 0 Σχόλια Let's talk about...,

tips - must - don't

Αν νομίζεις ότι, ακολουθώντας κλασσικά στυλ, θα είσαι πάντα καλοντυμένος, κάνεις λάθος. Το σημαντικό είναι να τολμάς prints και μοτίβα με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να καταλήγεις σ’ ένα εντυπωσιακό και καλόγουστο σύνολο.
Σίγουρα, τα prints και τα μοτίβα θα δώσουν στη γκαρνταρόμπα σου άλλον αέρα, κάνοντάς την πολύ ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική. Επίσης, θα σπάσεις τη μονοτονία και θα τονίσεις την προσωπικότητά σου.
tips for prints...
1. Το πιο σημαντικό βήμα είναι να ξέρεις ποια prints σε κολακεύουν και σου πάνε . Μπορεί τα animal prints να δείχνουν κιτς πάνω σου, ενώ τα floral να σε αναδεικνύουν περισσότερο .
2. Πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως τα prints και τα μοτίβα τραβούν τα βλέμματα. γι'αυτό προτίμησε να χρησιμοποιείς τα prints σε μπλούζες ή πουκάμισα ή γενικά σε ένα στυλιστικό σου κομμάτι .
3. Να θυμάσαι πως, τα μεγάλου μεγέθους prints δεν δείχνουν καλόγουστα.  Συνήθως, τα μικρού μεγέθους prints (το ίδιο ισχύει και με τις ρίγες) μας κολακεύουν. Όμως αν τα επιλέξεις τουλάχιστον, προσπάθησε να μην είναι πολλά κι έντονα.
4. Οι συνδυασμοί σου πρέπει πάντα να έχουν κάτι κοινό. Ας πούμε, να παίζουν στους ίδιους χρωματικούς τόνους ή, αν δεν είναι ίδιοι, να ταιριάζουν μεταξύ τους.
*extra tip : Επιπλέον, θα πρέπει να ταιριάζουν οι υφές των υφασμάτων.
5. Αν σκοπεύεις να συνδυάσεις prints με μαύρα ρούχα, προτίμησε τα prints να είναι σκουρόχρωμα ή ακόμη και μαύρα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Loading...