*ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Λίγα λόγια για την εταιρεία PCP

από bakagiannisjeans 29/09/2015 0 Σχόλια Let's talk about...,

> PCP leggings 

- PCP είναι τα αρχικά του ονόματος της Πέλλας Χριστίνας Παπαχρήστου μιας νέας μόλις 23 χρονών που δημιούργησε στην Θεσσαλονίκη ενδυματολογικά γεννήματα που μπορούν να αναμετρηθούν με διεθνής οίκους μόδας χωρίς την παραμικρή αμφιβολία.
- Η λέξη PCP μπορεί και να ταυτιστεί  με το ομώνυμο θανατηφόρο ψυχοτροπικό ναρκωτικό, η ίδια απαντάει λέγοντας μας : - Όντως, τα κολάν μας σκοτώνουν, χα χα!. 
- Η σαρωτική ενέργεια της νέας αυτής καλλιτέχνιδας σίγουρα συνάδει με τα στοιχεία δυναμισμού ενός κοριτσιού 23 χρονών.
- Ακολούθησε σπουδές σχεδίου μόδας και υφάσματος
- Δούλεψε ως πωλήτρια οκταώρου έτσι ώστε να μάθει τη δουλειά από μέσα και για να εξοικειωθεί με τα γούστα του κόσμου
- Επίσης διετέλεσε πρακτική αμισθί στο πλευρό του στιλίστα Δημήτρη Παπαθωμά
- Η Πέλλα Παπαχρήστου είναι απόγονος μόδιστρων τρίτης γενιάς, η εταιρία ενδυμάτων την οποία διατηρεί ο πατέρας της ξεκίνησε το 1959 από τον παππού , ενώ εξαιρετική μοδίστρα ήταν και η γιαγιά της . 
- Θέλοντας να γνωρίσει κόσμο και να ανακαλύψει τόπους που θα την έκαναν να ερωτευτεί, κατέληξε να σπουδάζει στο Λονδίνο , όπου εκεί αγάπησε και την δουλεία.
- Ένας μικρός δισταγμός υπήρχε πριν την ίδρυση της εταιρείας PCP, καθώς στην εποχή μας όλοι μπορούμε να ποστάρουμε μια δημιουργία μας στα social media και το πως μπορεί κάποιος να αναδειχθεί στον κόσμο αυτό?, λέει η ίδια χαρακτηριστικά. Η απάντηση έρχεται από την ίδια λέγοντας μας ότι " προσφέρουμε κάτι δίχως όμοιο στην αγορά ", και το δίκιο είναι με το μέρος της. 
- Τίποτε δεν έχει αφεθεί στην τύχη, από το πακετάρισμα, όπου η συσκευασία μετατρέπεται σε καθημερινής χρήσης clutch ή το εσωτερικό ταμπελάκι των ρούχων με την αναγραφή «careful, you look hot in it» ως διαρκής υπενθύμιση της πολυτιμότητας του αντικειμένου.
- Την PCP στελεχώνουν brand manager, creative director, social media manager, υπεύθυνοι δικτύου του εξωτερικού, ταυτόχρονα οργανώνεται προωθητικό δίκτυο με bloggers, ενώ η φίρμα βρίσκεται συνεχώς σε αναζήτηση νέων προσώπων, αλληλεπιδρά με φωτογράφους, γραφίστες, μοντέλα . 
- PCP : καθαρές δουλειές , όπως έχει αφομοιώσει από τον πατέρα της, ότι δεν πρέπει να χρωστάμε σε κανέναν συνεργάτη
- Η σεξουαλικότητα είναι η έμπνευση της . 
- Ο Jean Charles De Castelbajac και ο Hussein Chalayan τα πρότυπά της .
- Επιθυμεί να καταφέρει την δημιουργία διαχρονικών ρούχων, που εμείς πιστεύουμε ότι ήδη βαδίζει σε αυτό το δρόμο.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Loading...