*ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η ιστορία της εταιρείας Globe και η πρωτότυπη ζακέτα με τα ακουστικά

από bakagiannisjeans 08/10/2015 0 Σχόλια Let's talk about...,

- Globe

Η Globe* σαν μια εταιρεία με θεμελιώδης βάσεις από το 1980, μας παρουσιάζει σε κάθε κολεξιόν της απίστευτα στυλιστικά κομμάτια που αποτυπώνουν πάνω τους επιρροές που την αναδεικνύουν και την καταξιώνουν σαν μια από τις καλύτερες εταιρείες skateboarding παγκοσμίως . Αυτή τη σεζόν λοιπόν μας παρουσίασε μια φούτερ ζακέτα με ενσωματωμένα ακουστικά (!!!). Η ζακέτα λοιπόν αυτή που κατά κύριο λόγω την συναντάμε σε σκούρες ευκολοσυνδύαστες αποχρώσεις, έχει ενσωματωμένα ακουστικά, το καλώδιο σχέδον αόρατο μας αποκαλύπτει τις δύο άκρες του, σε μία μπροστινή κρυφή τσέπη καταλήγει η άκρη του που συνδέεται το όποιο σύστημα αναπαραγωγής ήχου και τα κορδόνια του φέρουν στις άκρες τα ακουστικά τους, τέλος να σημειωθεί ότι η ζακέτα πλένεται με τα ακουστικά χωρίς να υπάρξει κάποιο "τεχνικό" πρόβλημα. Μία σίγουρη στυλιστική επιλογή που θα πρέπει να αποκτήσουν οι λάτρεις της μουσικής.

*- Θεμελίωση της Globe International καθιερώνεται το 1980 , με την ίδρυση της Hardcore επιχείρησης που απευθυνόταν σε προϊόντα streetstyle και skateboard ύφους.
- Το 1984 δύο πρώην πρωταθλητές skateboarding o Peter και ο Stephen Hill, μαζί με τον αδερφό τους επιβλέπουν την ανάπτυξη της Hardcore να γίνεται μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής skateboarding παγκοσμίως.
- Λόγω την όχι και τόσο καλής παραγωγής, τα αδέρφια ξεκίνησαν την εισαγωγή προϊόντων από τις ΗΠΑ στην Αυστραλία
- Στα μέσα του 1980 η εταιρεία μέσω διαφημίσεων , συγγραφή βιβλίων και ταινιών, εκτοξεύθηκε τόσο στην Αυστραλία όσο και στην Ν.Ζηλανδία
- To 1987 η εταιρεία γνώρισε την πρώτη "διάσπαση" και η γέννηση της διαφοροποιημένης εταιρείας "Die Hard Pty Ltd" είναι πλέον γεγονός, που δεν άργησε να ακούει στο όνομα Globe
- To1995 καθιερώθηκε στην αγορά στο Λος Άντζελες και την Καλιφόρνια , όπου αποτελεί πλέον μέρος της αμερικάνικης υποκουλτούρας και γίνεται βασικός προμηθευτής των μεγαλύτερων εταιρειών λιανικού εμπορίου boardsports ένδυσης, υπόδησης και skateboard hardgoods.
- Το 2001 κάνει την είσοδό της στο χρηματιστήριο
- Το 2003 Globe ίδρυσε τα κεντρικά γραφεία της, τα οποία βασίζονται κατά μήκος της νοτιοδυτικής ακτής της Γαλλίας Hossegor .
- Από το Σεπτέμβριο του 2013, η εταιρεία λειτουργεί με το όνομα Globe και καταστήματα λιανικής πώλησης σε τέσσερις περιοχές της Αυστραλίας και δύο σε γαλλικές περιοχές.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Loading...