*ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ | *ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η ιστορία της εταιρείας ένδυσης Lee

από bakagiannisjeans 07/08/2015 0 Σχόλια Let's talk about...,

* about Lee

- Η εμπορική εταιρεία Lee ιδρύθηκε από τον Henry David Lee το 1889, όταν ο Lee άνοιξε το πρώτο εργοστάσιο ενδυμάτων του σε Salina, Kansas, παράγοντας φόρμες και μπουφάν.
- Το 1913, η Ένωση-Όλων των ολόσωμων φορμών εργασίας(the Union-All work jumpsuit) δημιουργήθηκε, θέτοντας τα θεμέλια για την έγκαιρη ανάπτυξη της Lee. Επίσης το 1920, η κούκλα Buddy Lee ξεκίνησε για διαφημιστική χρήση, αλλά γρήγορα έγινε ένα από τα δημοφιλές παιχνίδια.
- Μέσω της δεκαετίας του '20, ο Lee εισήγαγε πολλές νέες καινοτομίες για να κατασκευαστεί denim/ jean, κυρίως με φερμουάρ. Καθ 'όλη τη δεκαετία του '30 και του '40 ο Lee συνέχισε να επενδύει στην εταιρεία, όπου εύλογα έγινε η νούμερο #1 κατασκευαστική εταιρεία ρούχων εργασίας του έθνους
- Η δεκαετία του '50 ήταν μια εποχή έντονης επέκτασης για την Lee καθώς η εταιρεία αποτολμήσε σε casual wear. 
- Η Lee επέκτεινε την παρουσία της σε όλη τη δεκαετία του '60.
- Εξαπλώθηκε σε 51 χώρες και την εδραίωση της VF Corporation το 1969.
- Η εταιρεία συνέχισε να επεκτείνει τις γραμμές μόδας της σε όλη τη δεκαετία του '70, του '80 και του '90, όπου ήρθε η δρομολόγηση της Lee Νational Denim Day® το 1996
- Η εταιρεία Lee σήμερα έχει επιρροές από το στυλ της εποχής και γενικά προσαρμόζεται με τις τάσεις της μόδας.
- Οι γραμμές στα jean της ταλαντεύονται και καλύπτουν ένα σεβαστό στυλιστικό φάσμα καθώς μας παρουσιάζει παντελόνια από πολύ στενές μέχρι και κλασσικές άνετες γραμμές, κρατώντας πάντα την καλύτερη ποιότητα στα υφάσματα της και το σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό.

Γράψτε ένα σχόλιο

Loading...